WordPress plugin

Automotive en WordPress

WordPress plugin voor autobedrijf en voertuigen

Auto's en voertuigen adverteren op WordPress

WordPress Auto koppeling

De Autobedrijf en Voertuigen plugin is een koppeling die samenwerkt met de XML-set van eigenwebsite.doorlinkenvoorraad.nl. Deze plugin ondersteunt meer dan 30 CRM pakketten en zorgt ervoor dat het aanbod vanuit het CRM pakket automatisch op je WordPress website wordt geplaatst. 

Autobedrijf & Voertuigen plugin

Voor alle CRM pakketten en oplossingen geldt dat alle beschikbare data wordt opgeslagen in de WordPress database, waardoor je volledige vrijheid hebt in de weergave en uitstraling. De plugin is compatible met elk WordPress thema. Het aanbod kan volledig in de huisstijl worden weergegeven. 

Het aanbod is volledig responsive te vertonen op telefoons en tablets. Daarnaast wordt alle data opgeslagen in de WordPress database. Omdat de database wordt geïndexeerd door Google verbetert dit je online zichtbaarheid in Google en andere zoekmachines.

Hieronder vind je de meest populaire CRM-pakketten. Benieuwd of jouw CRM kan samenwerken met de plugin? Je vindt hier een overzicht van alle voorraad-beheerpakketten die koppelen met de plugin.

Garage software

VWE WordPress

Binnen VWE beheren autobedrijven hun actuele voorraad en kunnen hun voorraad automatisch doorplaatsen naar diverse aanbodsites.

De autobedrijf & voertuigen plugin van Tussendoor vangt dit aanbod op en plaatst deze volledig automatisch op je WordPress website (inclusief alle specificaties en media).

VWE biedt overigens naast hun voorraad-beheer pakket ook kenteken koppelingen waar Tussendoor een WordPress koppeling voor heeft ontwikkeld.

\

AM-I WordPress plugin

AM-I is een vooruitstrevend CRM wat zijn gebruikers belooft om te optimaliseren op basis van data. Maak je gebruik van AM-I en wil je een koppeling maken met je WordPress website? Met behulp van onze Autobedrijf en Voertuigen plugin koppel je eenvoudig AM-I met WordPress.

Autodata koppeling

Veel autobedrijven beheren hun voorraad in het CRM van Autodata Wheelerdelta en plaatsen deze automatisch door naar Gaspedaal, Marktplaats, Speurders en andere aanbodsites. 

De autobedrijf & Voertuigen plugin is volledig compatible met Autodata Wheelerdelta en haalt realtime het actuele aanbod op inclusief alle specificaties van de voertuigen.

Het aanbod wordt automatisch geplaatst en bijgewerkt op je WordPress website.

Autotelex koppeling met WordPress

Ook Autotelex (PRO) biedt de mogelijkheid om je actuele voorraad te beheren en door te plaatsen naar diverse aanbodsites.

Met behulp van de Autobedrijf en Voertuigen plugin plaats je het aanbod vanuit Autotelex eenvoudig door naar je WordPress website.

OBS WordPress

RDC biedt met inMotiv OBS Voorraad een oplossing voor autobedrijven die online hun voorraad willen beheren. Via OBS adverteer je voertuigen heel eenvoudig en geautomatiseerd naar externe sites.

De Autobedrijf en Voertuigen plugin haakt op deze mogelijkheid in en haalt alle data over de voertuigen op vanuit InMotiv. Deze data kun je tonen op je eigen WordPress website, volledig in je eigen huisstijl.

Autoflex koppeling

Als gebruiker van het Autoflex automotive CRM pakket synchroniseer je jouw volledige voorraad vanuit Autoflex. Deze vertoon je vervolgens eenvoudig op je WordPress website. 

Cargo WordPress

Cargo Export is gespecialiseerd in dienstverlening ten behoeve van export en transport van voertuigen naar het buitenland. Met de Autobedrijf en Voertuigen plugin presenteer je voertuigen vanuit Cargo naar WordPress. Hier komen geen handmatige handelingen aan te pas.

Carsys koppeling

Carsys (Car-Systems) is een aanbieder van diverse auto-gerelateerde CRM pakketten. Naast voorraadbeheer bieden ze werkplaats beheer en gebruikerservaringen op websites.

De Autobedrijf en Voertuigen plugin koppelt met Carsys, waardoor voorraad vanuit Carsys automatisch zichtbaar wordt op je WordPress website.

Used Car Controller koppeling

UsedCarController is een portal waarmee autobedrijven eenvoudig hun voorraad kunnen publiceren en adverteren op meer dan 140 sites. Hieronder vallen onder andere Marktplaats, Gaspedaal, Autoscout en Autotrack. 

De Autobedrijf en Voertuigen plugin sluit hierbij aan en vangt het actuele en volledige aanbod op, zodat je zonder extra handelingen het volledige aanbod kunt tonen op je WordPress site.

CSW WordPress

AutomaaT (CWS Software) biedt diverse automatiseringcoplossingen voor garagebedrijven, waaronder een ‘digitale showroom’. Je beheert en adverteert online je voorraad. Onze Autobedrijf en Voertuigen plugin haakt in op deze mogelijkheid en biedt autobedrijven de mogelijkheid om de volledige voorraad vanuit AutomaaT te synchroniseren met een WordPress website.

Machinetrack WordPress

Machinetrack biedt mogelijkheden om machines (landbouwvoertuigen) te adverteren op hun eigen website. Daarnaast kun je de advertenties die geadverteerd staan op machinetrack ook automatisch plaatsen op Marktplaats.

Onze Autobedrijf en Voertuigen plugin biedt ook voor landbouwvoertuigen de mogelijkheid om de machines op hun WordPress website te plaatsen. 

Ovis WordPress plugin

OVIS (Online Voorraad Informatie Systeem) biedt oplossingen voor de recreatie-branche. Beheer en adverteer campers en caravans eenvoudig op meer dan 25 sites en social media kanalen. 

OVIS stuurt haar data onder andere door via eigenwebsite.doorlinkenvoorraad.nl en daar haakt onze Autobedrijf en Voertuigen plugin op in. Hierdoor kun je campers en caravans presenteren op je WordPress website.

OSW WordPress koppeling

OSW biedt oplossingen voor diverse branches. Zo kun je voor de verkoop van je auto, motor, caravan, camper en boot bij hen terecht. 

Met de Autobedrijf en Voertuigen plugin toon je deze voertuigen ook eenvoudig op je WordPress website. 

Mobilox

Mobilox biedt voor autobedrijven diverse oplossingen, waaronder voertuigenbeheer. Via de voertuigbeheer module van Mobilox adverteer je voertuigen op meer dan 100 adverteersites.

Tussendoos sluit aan in dit rijtje met de Autobedrijf en Voertuigen plugin. De plugin zorgt dat je aanbod automatisch op je WordPress website vertoont.

WinCar WordPress koppeling

Reynolds & Reynold biedt met Wincar (DMS) een oplossing voor het verkoopproces van autobedrijven. Hierdoor heb je in een oogopslag inzicht in je actuele voorraad en voorkom je veel rompslomp in het beheer van je voorraad.

De Autobedrijf en Voertuigen plugin is compatible met de diensten van Reynold en Reynolds. Hierdoor vertoon je het actuele aanbod op WordPress zonder extra handelingen. 

Schadeautos.nl WordPress koppeling

Op Schadeautos.nl kun je schadeauto's aanbieden, perfect voor bedrijven en/of particulieren die specifiek op zoek zijn naar schade auto's.

Met de Autobedrijf en Voertuig plugin synchroniseer je voertuigen die je beheert op Schadeautos.nl met je eigen WordPress website.

Informatie over WordPress voor automotive
Processing ...

Veel gestelde vragen over de autobedrijf en voertuigen plugin

403 - Verboden
(REQUEST_DENIED) De locatie van [adres] kon niet worden bepaald:
Licentie vrijgeven
Het maximaal aantal activaties is bereikt
Foutmelding bij ophalen XML: Foutcode status 403
Foutcode 401 in makelaar plugin
De Makelaar plugin verwerkt tijdens het bijwerkproces geen nieuwe objecten

Zo beoordelen klanten onze autobedrijf & voertuigen pluginn

(5 / 5)

De Regenboog Academy, 12 April 2023

Fijn bedrijf en snel in service! Voor de plugin WeFact-Woocommerce die wij van Tussendoor gebruiken zijn onze vragen goed, snel en adequaat opgelost.

Bamboe Marketing, 24 February 2021

Snel contact en behulpzaam

Bamboe Marketing, 24 February 2021

Snel contact en behulpzaam

Anoniem, 24 February 2021

Zeer goede service.