Hexon WordPress plugin - instellingen eigenwebsite.doorlinkenvoorraad.nl

door in

Hexon WordPress plugin - instellingen eigenwebsite.doorlinkenvoorraad.nl

Voor gebruikers van onze Hexon WordPress plugin hebben we onderstaande handleiding, waarin je het koppelen van de voorraad vanuit Hexon kunt instellen op basis van jouw website. Deze instellingen moet je doorlopen bij een ieder van de ondersteunde CRM pakketten van de Hexon plugin. Zodra je bij jouw leverancier de inloggegevens voro Hexon opvraagt kun je hiermee inloggen op http://eigenwebsite.doorlinkenvoorraad.nl. Zonder dat je hier de juiste gegevens invoert zal de plugin niet of niet correct werken.

Hexon eigenwebsite doorlinkenvoorraad instellingenHexon eigenwebsite doorlinkenvoorraad instellingen

Koppelen

Om te beginnen ga je naar http://eigenwebsite.doorlinkenvoorraad.nl en log je in met jouw gegevens. Hierna navigeer je in het menu naar Sandbox Incrementeel en begin je met het invoeren van de gegevens.

  • - Versie (2.14);
  • - Soort request moet ingesteld worden als HTTP POst (XML);
  • - URL Endpoint vind je terug in de instellingen van de plugin (zie bijlage) - Hexon -> Instellingen "Bijwerklink";
  • - Foto formaat is naar wens.

Vervolgens kun je de instellingen opslaan en testen via de knop "instellingen laden". Je kunt nu per voertuig een specifieke handeling uitvoeren (zie bijlage). Deze bestaat uit add (toevoegen), change (wijziging) of een delete (verwijderen bij bijv. verkoop).

Done

Meer dan dit is vanuit Hexon niet nodig. Houd er wel rekening mee dat als je de instellingen doorvoert op bijvoorbeeld een ontwikkelomgeving, je de URL moet wijzigen naar de live-site.

Extra

Je kunt in de instellingen van Hexon nog aangegen wat je wilt dat er gebeurt bij een specifieke handeling. Zo kun je bij de tab instellingen de gegevens invoeren die mee genomen moeten worden in de titel en omschrijving bij het toevoegen (add) van een voertuig en wat je wilt doen bij het verkopen (delete) hiervan. Wil je deze bijvoorbeeld nog wel bewaren in WordPress, maar dan als concept of wil je deze direct verwijderen? Je kunt het instellen bij de optie "Bij verkoop".

Hexon plugin instellingenHexon plugin instellingen