Foto's bewerken en plaatsen

Nieuwe foto's en afbeeldingen plaatsen op jouw website, maar je weet niet hoe? Tussendoor helpt je graag! Wij plaatsen foto's en afbeeldingen geoptimaliseerd op jouw website.

Een goede foto of afbeelding zegt meer dan 1.000 woorden, een uitdrukking die iedereen wel kent. Het gebruik van goede foto's en afbeeldingen op je website is dan ook van cruciaal belang. Tussendoor helpt bij het plaatsen van de juiste afbeelding in het juiste formaat en indien nodig het inkopen van foto's. Heb je foto's, maar zijn deze te donker? Moeten ze gecombineerd worden? Geen enkel probleem, ook daarin ondersteunen we graag.

Geen vast contract nodig

Tussendoor biedt al haar werkzaamheden aan op basis van haar strippenkaart. Op deze manier kun je op basis van een x-aantal uur per jaar werkzaamehden laten uitvoeren, wanneer jij dat wilt. Wil je ons een aantal foto's laten bewerken en plaatsen? Dan kan dat op basis van strippen die je wellicht al hebt. Op deze manier geniet je van onze expertise op gebied van marketing en website, zonder dat je hier een vast contract voor nodig hebt.

Voor ieder budget beschikbaar

Wil je af en toe hulp bij het plaatsen van foto's of afbeeldingn, maar is er geen maandelijks budget voor beschikbaar? Je kunt al vanaf drie tot zes uren per jaar inkopen, waarbij wij je graag op weg helpen om jouw website te voorzien van de juiste foto's!

Zowel unieke als stockphoto's

Heb je een fotograaf ingehuurd om goede foto's te maken of ben je de perfecte stockphoto tegengekomen? Ongeacht de afkomst van de foto kan Tussendoor helpen bij het plaatsen, bijsijden of bijkleuren hiervan. Wil je een stockphoto aanschaffen? Ook dan springen we bij.

Intensief inzet- en uitbreidebaar

Strippenkaarten zijn beschikbaar vanaf 3 t/m 24 strippen. Op deze manier kun je intensief werkzaamheden uit laten voeren op jouw website waarbij je met 24 strippen tot wel twee uur per maand werkzaamheden krijgt. Is dat niet genoeg? Dan kun je altijd strippen bijkopen om nog intensiever aan de slag te gaan.

Geen onvoorziene kosten voor randzaken

Omdat je bij Tussendoor een strippenkaart afneemt, kun je ook kleine randzaken uit laten voeren, zonder dat je hier extra kosten voor in rekening krijgt gebracht. Wil je hulp bij het instellen van je mail, een foto bewerken of plaatsen of een technische wijziging? Alles is mogelijk via jouw strippenkaart.

Voordelen

Geen vast contract!

Voor ieder budget inzetbaar

Inzicht in uitgevoerde werkzaamheden

Vanaf drie tot een onbeperkt aantal uren per jaar

Google-Gecertificeerde medewerkers

Seizoensgebonden inzetbaar

Hoger in de zoekmachine / Google

Up-to-date van nieuwtjes m.b.t. SEO en vindbaarheid

Ondersteuning via mail, chat en telefonisch

Wil jij beter gevonden worden?

Wil jij graag gebruik maken van onze SEO werkzaamheden? Laat het ons weten! Je kunt ons bereiken op onderstaande telefoonnummer en email-adres. Je kunt ook je gegevens achterlaten via onderstaande formulier, we nemen dan contact met je op.

058 711 09 16 info@tussendoor.nl

Meer over onze strippenkaart?

Wil je meer informatie over onze strippenkaart? Dat kan. Bel ons of bekijk onze speciale uitlegpagina over onze strippenkaart hieronder. We helpen je graag op weg.

058 711 09 16 meer over de strippenkaart