Social media is onmisbaar

Samenwerken om jouw sociale kanalen optimaal te benutten. Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Google+, Instagram.. We kunnen nog wel even doorgaan.

Je hoort het overal, maar weet niet waar je beginnen moet? Waar je de tijd vandaan moet halen? Hoe werkt het eigenlijk? Facebook, Twitter? En dan ook nog Pinterest, Instagram, Youtube en LinkedIn? Dit is nog maar een greep uit alle social media kanalen die er zijn en elk perfect kunnen worden benut voor specifieke doelgroepen.

Dat door de bomen het bos niet meer te zien is voor vele bedrijven begrijpen wij maar al te goed en daarom nemen we het opzetten en beheren van social media kanalen uit handen. Tussendoor helpt jou bij het beheren van de juiste social media kanalen zodat jouw klanten op de juiste manier bereikt worden via de kanalen die hiervoor nodig zijn. Ideaal voor je klant en een rustgevende gedachte voor jou.

Social media kansen

Social media is hot. Miljoenen mensen zitten dagelijks op diverse kanalen en besteden er uren per dag. Dit biedt kansen, maar hoe weet je waar jouw doelgroep zich bevindt? Wat moet je er mee doen en wat zijn de mogelijkheden? Tussendoor helpt je graag door deze vragen te beantwoorden en zet samen met jou de social media kanalen op die jou en je bedrijf kunnen helpen. Het beheren hiervan doen we daarna samen. Duur? Of op basis van contracten? Welnee, ook onze social media werkzaamheden vinden plaats via onze strippenkaart. Zo bepaal je zelf hoeveel uur per jaar (of maand) je hier aan wilt besteden, zodat je zeker weet dat je niet tegen onvoorziene kosten aanloopt.

Miljoenen-bereik

Door gebruik te maken van social media, bereik je in een mum van tijd miljoenen mensen. Met de juiste boodschap of aanbieding (advertentie) kun je op deze manier op een snelle en effectieve manier jouw doelgroep bereiken. Gebruik social media echter niet alleen voor advertenties, maar ook als informatiebron voor anderen.

Doe niet alles

Bij social media is het belangrijk dat wat je doet, goed moet. Zet dus niet in op alle social media kanalen, maar houd het overzichtelijk. Op deze manier is het beheren van je social media kanaal geen onmogelijke opgave en versla je dus niet in alle kanalen die je hebt aangemaakt, waardoor bezoekers op een gegeven moment niets meer te zien krijgen.

Intensief inzet- en uitbreidebaar

Strippenkaarten zijn beschikbaar vanaf 3 t/m 24 strippen. Op deze manier kun je social media uit laten voeren zoals jij dat wilt. Is het opzetten en begeleiden niet genoeg? Dan kun je altijd strippen bijkopen om intensiever aan de slag te gaan.

Geen onvoorziene kosten voor randzaken

Omdat je bij Tussendoor een strippenkaart afneemt, kun je ook kleine randzaken uit laten voeren, zonder dat je hier extra kosten voor in rekening krijgt gebracht. Wil je hulp bij het instellen van je mail, een foto bewerken of plaatsen of een technische wijziging? Alles is mogelijk via jouw strippenkaart.

Voordelen

Direct resultaat

Geen vast contract!

Voor ieder budget inzetbaar

Inzicht in uitgevoerde werkzaamheden

Vanaf drie tot een onbeperkt aantal uren per jaar

Google-Gecertificeerde medewerkers

Seizoensgebonden inzetbaar

Ondersteuning via mail, chat en telefonisch

Wil jij een campagne starten?

Wil jij graag gebruik maken van onze SEA diesnten? Laat het ons weten! Je kunt ons bereiken op onderstaande telefoonnummer en email-adres. Je kunt ook je gegevens achterlaten via onderstaande formulier, we nemen dan z.s.m. contact met je op.

058 711 09 16 info@tussendoor.nl

Meer over onze strippenkaart?

Wil je meer informatie over onze strippenkaart? Dat kan. Bel ons of bekijk onze speciale uitlegpagina over onze strippenkaart hieronder. We helpen je graag op weg.

058 711 09 16 meer over de strippenkaart