Werken bij Tussendoor

Wij vinden het belangrijk dat werken leuk is. Vind jij het ook belangrijk om met plezier naar je werk te gaan? Dan hebben we dat in ieder geval al gemeen.

Werken bij Tussendoor

Tussendoor staat voor work hard, play hard. Werken bij Tussendoor is je taken (volgens de deadlines) succesvol afronden en veel plezier hebben. Tafeltennissen, Xboxen, gemasseerd worden door onze huismasseur Gerard, elke dag een verse lunch door bakkerij Schuurmans, vers fruit bezorgd door Yvette, goede cappuccino's, biervrijdag met Corona's en zomers buiten van de zon genieten aan onze picknicktafel. Spreekt dit jou aan? Solliciteer of kom stage bij ons lopen!

Vacatures

Onder de vlag van TOV is Tussendoor.nl dé WordPress specialist van (Noord) Nederland. Tussendoor werkt voor leuke, uitdagende en een grote groep opdrachtgevers uit het MKB. Om te zorgen dat alle klanten en projecten de aandacht krijgen die ze verdienen, zijn wij regelmatig op zoek naar versterking van ons team. Benieuwd naar onze openstaande vacatures?...

Werken bij TOV

Stage lopen / afstuderen

Bij TOV zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste stagiairs of afstudeerders. Tientallen stagiairs zijn je in de afgelopen jaren voorgegaan en hebben zich bij ons verdiept in de wereld van online marketing (SEO, SEA, Facebook, etc) of programmeren (WordPress, Laravel, etc). We zetten inmiddels geen concrete stageplekken meer online maar zorg jij voor die win-winsituatie voor TOV? Dan horen we graag van je!

Stagelopen bij TOV