Hallo collega?

Werken bij Tussendoor

Wij vinden het belangrijk dat werken leuk is. Vind jij het ook belangrijk om met plezier naar je werk te gaan? Dan hebben we dat in ieder geval al gemeen.

Tussendoor staat voor work hard, play hard. Werken bij Tussendoor is je taken (volgens de deadlines) succesvol afronden en veel plezier hebben. Tafeltennissen, Xboxen, gemasseerd worden door onze huismasseur Henry, heerlijke lunch door bakkerij Schuurmans, vers fruit, goede koffie, biervrijdag met Corona's en zomers buiten van de zon genieten aan onze picknicktafel. Spreekt dit jou aan? Solliciteer of kom stage bij ons lopen!

Vacatures

Onder de vlag van TOV is Tussendoor.nl dé WordPress specialist van (Noord) Nederland. 

Tussendoor werkt voor leuke, uitdagende en een grote groep opdrachtgevers uit het MKB. 

Om te zorgen dat alle klanten en projecten de aandacht krijgen die ze verdienen, zijn wij regelmatig op zoek naar versterking van ons team. Benieuwd naar onze openstaande vacatures?…

style="width:

Stage of afstuderen?

Bij TOV zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste stagiairs of afstudeerders. 

Tientallen stagiairs zijn je in de afgelopen jaren voorgegaan en hebben zich bij ons verdiept in de wereld van online marketing (SEO, SEA, Facebook, etc) of programmeren (WordPress, Laravel, etc). 

We zetten inmiddels geen concrete stageplekken meer online maar zorg jij voor die win-winsituatie voor TOV? Dan horen we graag van je!

Tussendoor internet & marketing is begin 2010 opgericht door Rick de Jong en Erik Benjamin van der Meulen. Samen hebben zij meer dan 20 jaar ervaring in de internetbranche. Studerend aan de NHL volgden zij een HBO-opleiding in respectievelijk Communication & Multimedia Design en Communicatie, en leggen hiermee een zeer complete en waardevolle fundering voor het uitvoeren van Tussendoor.

Inmiddels bestaat het team uit 10 enthousiaste medewerkers. Door onze platte en open organisatie kennen we geen bazen en managers. Communiceren doen we horizontaal en hierdoor kunnen we snel schakelen. Tussendoor is inmiddels onderdeel van TOV. Benieuwd naar onze openstande vacatures of bedrijfscultuur? Door naar TOV.team

Zien we jou straks?

Aangenaam. Wij zijn Tussendoor

Wij zijn Tussendoor en misschien zijn wij wel jouw nieuwe collega's. Wil je ons team komen vergezellen? Dan zien we je misschien snel aan de lunchtafel. Tot dan!