Add-on voor Makelaar plugin

Schaduwgrens Toon de schaduw stand aan de hand van seizoen en tijdstip.

Zonnegrens

Hoe je een woning presenteert is van groot belang voor mensen die hun woning willen verkopen. Geef woningzoekers een ongeëvenaarde ervaring en verkopers willen graag hun woning via jou verkopen!

Verrijk je woningpagina's met onze Schaduwgrens add-on. Hiermee bekijken bezoekers eenvoudig de stand van de zon bekijken in de tuin van hun nieuwe woning, op élk gewenst moment. Op een intuïtieve manier kunnen bezoekers via een schuifbalk de maanden van het jaar en de uren van een dag aanpassen, om precies te zien hoeveel zon (of schaduw) ze hebben in hun toekomstige tuin. 

Probeer de Schaduwgrens add-on

Voor elke WordPress website.

De Schaduwgrens add-on werkt op iedere WordPress website. Hierdoor is deze oplossing ook geschikt voor bijvoorbeeld leveranciers van zonnepanelen.

Unieke data.

Door het weergeven van de schaduwstand (en zon) creëer je een unieke weergave voor je bezoekers.

Eenvoudige integratie.

De schaduwstand oplossing is zeer eenvoudig te integreren. Je hoeft alleen maar een iFrame op je website te plaatsen.

Voor iedere makelaar.

De Schaduwgrens add-on werkt samen met al onze Makelaar plugins en is dus beschikbaar voor iedereen.

Zon schaduw simulatie

Schaduwgrens werkt intuïtief en volledig automatisch. Zodra de add-on is geactiveerd kun je bij woningen een kaart weergeven met daarop de betreffende woning. 

Op de kaart zie je twee schuifbalken. Één voor de maanden per jaar en één voor de uren van de dag. Hiermee kunnen bezoekers per maand, per seizoen en per tijdstip bekijken hoe zonnig hun toekomstige tuin is. 

Schaduw berekenen

Schaduwgrens add-on voor WordPress

Werkt met Mapbox.

De schaduwstand oplossing werkt op basis van Mapbox. Mapbox is een soortgelijke oplossing als Google Maps. Bezoekers zullen het verschil niet zien, waardoor de add-on eenvoudig in gebruik is.

Heb je al een Google Map op je website staan? Geen zorgen, je kunt dit naast elkaar gebruiken. Wij gebruiken Mapbox puur om de add-on te laten functioneren. 

Geschikt voor elke WordPress website.

De uitbreidingen om de schaduwstand bij woningen weer te geven is geschikt voor elk thema. Met één simpele handeling is de schaduwstand ook op jouw website te zien!

Je hoeft hiervoor geen gebruik te maken van onze Makelaar plugin en je hoeft ook geen makelaarswebsite te hebben. Verkoop je zonnepanelen? Ook dan kun je gebruik maken van de Schaduwgrens add-on.

Schaduwgrens add-on bestellen

Vragen, tips of ondersteuning nodig? Tijdens en na de installatie van de add-on staan wij voor je klaar. Je kunt ons telefonisch en per mail bereiken.

Schaduwstand add-on voor WordPress makelaar plugin

Schaduwstand add-on voor WordPress makelaar plugin

Zo beoordelen klanten onze makelaars plugin

(5 / 5)

Donorbrain, 15 September 2022

Super! Heel klantvriendelijk en behulpzaam

Shift Up, 2 November 2021

Erg fijn meedenkend marketingbureau

Shift Up, 2 November 2021

Erg fijn meedenkend marketingbureau

Kopinsky Makelaardij, 2 April 2021

Snelle actie op mijn gestelde vragen en zeer tevreden over de afhandeling hiervan!