Addon voor makelaars plugin

Zoekopdrachten opslaan in Realworks Mail je bezoekers automatisch aanbod voor hun woonwensen.

Hoe werkt de zoekopdrachten add-on voor Realworks?

In een formulier op de website laat de bezoeker zijn wensen achter. Denk hierbij aan budget, gewenste plaats of wijk en aantal slaapkamers. Met behulp van onze Zoekopdrachten add-on worden deze gegevens direct doorgestuurd naar Realworks. Je vindt jouw leads terug in je CRM en op basis van hun wensen krijgen ze automatisch mail wanneer jij woningen aanmeldt die aan de specificaties van de bezoeker voldoen. 

Zoekopdrachten opslaan

Opslaan in Realworks

De wensen van de bezoeker worden rechtstreeks doorgestuurd naar Realworks. Je kunt deze gegevens bekijken in je CRM. 

Is er aanbod dat aan de zoekopdracht voldoet? Dan krijgt de bezoeker dit automatisch toegestuurd, nog voordat de woning op Funda verschijnt. 

Eenvoudig in gebruik

De add-on om zoekopdrachten op te slaan in Realworks werkt op basis van een formulier. Wanneer je iets wil wijzigen kun je dit via het formulier doen.

Data verzamelen

Ook zonder aanbod krijg je de kans om van de bezoeker een klant te maken. Heb jij geen woning waar de bezoeker naar op zoek is? Dan kan hij zijn mailadres achterlaten, zodat je hem direct op de hoogte kunt brengen zodra je een woning hebt die aan de wensen voldoet. 

Zonder gewenst aanbod en zonder contactgegevens is de kans dat je deze bezoeker weer terugziet, minimaal.

Zoekprofiel uitbreidingen

Maak het je bezoeker nog gemakkelijker en maak een zoekprofiel aan op basis van hun zoekfilters op je website.

Voeg hiervoor een knop toe die hen leidt naar het benodigde formulier, waar al hun wensen al ingevuld zijn. Bezoekers hoeven alleen aanvullende wensen door te geven en hun mailadres achter te laten. 

Zoekopdrachten opslaan in WordPress

Maak je geen gebruik van Realworks maar van een ander CRM? Of sla je de zoekopdrachten liever op binnen WordPress? 

Bekijk dan onze add-on om zoekopdrachten op te slaan in WordPress.

Makelaar zoekprofiel opslaan in WordPress

De module om zoekopdrachten op te slaan in Realworks werkt - zoals je verwacht - uitsluitend met Realworks. 

Wil je zoekopdrachten opslaan met behulp van onze Makelaar plugin in combinatie met een ander CRM? Bekijk dan onderstaande oplossing, waarbij de zoekopdracht wordt opgeslagen binnen WordPress. 

Alle features

Plug & Play

De add-on om zoekopdrachten op te slaan in Realworks is plug & play. Er wordt ingehaakt op bestaande formulieren en filters. Hierdoor kan het formulier worden opgemaakt op basis van de layout en styling van de website en ziet deze er hetzelfde uit als de rest van de formulieren op je makelaarssite. 

Zodra het formulier geintegreerd is met de add-on werkt de add-on automatisch. 

Eenvoudig leads verzamelen

Je bezoekers zijn blij dat ze op de hoogte blijven van nieuw aanbod. De drempel om hun mailadres achter te laten is laag. Heb je momenteel geen geschikt aanbod voor een woningzoekende? Zonder gegevens is de kans dat bezoekers terugkomen zeer klein, tenzij je ze op de hoogte brengt van aanbod.

Direct bestellen of meer informatie opvragen?

Vragen? Tips? Of ondersteuning nodig? Tijdens of na de installatie van de plugin staan wij voor je klaar. Zowel telefonisch als per e-mail! Hier vind je onze contactgegevens.