Wij houden van samenwerken

Door samen te werken maken we ieders' klanten tevreden, wat is er mooier dan dat? Interesse in een leuke samenwerking? Laat het ons weten!

Billink

Tussendoor heeft sinds 2015 officeel een partnerovereenkomst met Billink en verzorgd al haar koppelingen tussen het Billink platform en WordPress en/of WooCommerce modules. Hierdoor kunnen klanten van Billink op een eenvoudige manier een achteraf-betaal optie toevoegen aan hun webwinkel in WordPress. Lopen Billink klanten toch tegen vragen aan? Dan kunnen die gewoon terecht bij Tussendoor

Voordat beide partijen samenwerkten konden Billink klanten de plugin aanschaffen als premium plugin bij Tussendoor, deze is echter sinds onze samenwerking gratis te downloaden via de WordPress Repo.

Wil jij ook samenwerken?
Afbeelding van Billink
Wefact

Tussendoor werkt sinds haar oprichting met het WeFact facturatiepakket en schreef daar medio 2012 haar eerste plugin voor, gericht op intern gebruik. Deze plugin werd enige tijd later uitgegeven op de WordPress Repo en bleek een schot in de roos. Veel mensen maakten gebruik van de basis functies van de plugin en vroegen om meer functies in de koppeling tussen WordPress en WeFact.

Inmiddels is de WeFact WordPress module uitgebreid en is er een tweede plugin, onze populaire en uitgebreide WooCommerce WeFact plugin voor een koppeling tussen WeFact en wooCommerce.

Wil jij ook samenwerken?
Afbeelding van Wefact
Verbonden

Verbonden & Tussendoor zijn twee partijen die erg verweven zijn met elkaar. Verbonden levert (VoIP) telefonie aan de medewerkers van Tussendoor en andersom voert Tussendoor de marketing werkzaamheden uit voor Verbonden. Nemen klanten van Verbonden werkzaamheden af waar koppelingen nodig zijn tussen CRM pakketten of opmaak nodig is ? Dan springt Tussendoor bij.

Toch is hiermee niet het grootste gedeelte gezegd van deze interessante samenwerking. Doordat Verbonden telefonie gesprekken kan loggen in Google Analytics, is gezien de online marketingwerkzaamheden van Tussendoor tegenwoordig de mogelijkheid ontstaan om on- en offline resultaten te meten van campagnes die ingezet worden.

Wil jij ook samenwerken?
Afbeelding van Verbonden
Mollie

Tussendoor verwerkt al haar betalingen en betalingen van klanten via het betaalplatform van Mollie. Mollie is een zogeheten Payment Provider die de mogelijkheid biedt om betalingen via iDeal, Creditcard, PayPal en andere -wereldwijd ondersteunde- betalingen te ontvangen.

Mollie biedt de garantie dat succesvolle betalingen direct afgehandeld worden, waardoor je zelf de garantie hebt dat je je geld ontvangt en de klant direct zijn of haar bestelling kan afronden. Naast deze garantie en het ruime aanbod aan betaalopties is Mollie ook nog eens goedkoper dan het verwerken van betalingen via je eigen bank!

Wil jij ook samenwerken?
Afbeelding van Mollie
Vorm2 Reclamemakers

Olaf Bijlsma (eigenaar Vorm2) en Rick hebben elkaar leren kennen via de kapper, op dat moment een gezamenlijke klant van beide bedrijven. Medio 2013 was dat het startschot voor een vruchtbare, leuke en naast professionele ook gezellige samenwerking. Beide bedrijven tonen aan dat je elkaar enorm kunt versterken door samen te werken.

Waar Tussendoor online de krachtpatser is in het noorden, daar is Vorm 2 de creatieve speler waar je niet om heen kunt. Vorm 2 bedenkt & ontwerpt, Tussendoor ontwikkelt en scoort online. Voor bedrijven dé elementen die nodig zijn om te groeien. Tussendoor en Vorm2 zorgen dat jij scoort, zowel on- als offline!

Wil jij ook samenwerken?
Afbeelding van Vorm2 Reclamemakers
Webwinkelkeur

Tussendoor is sinds februari 2016 partner van Webwinkelkeur, het webwinkelkeurmerk voor webwinkels / webshops. WebwinkelKeur is een webwinkel keurmerk dat een juridische controle combineert met klantbeoordelingen. Kortom, 2 in 1.

Door zowel juridische controle te combineren met klantervaringen biedt Webwinkelkeur het voordeel dat het vertrouwen van klanten vergroot wordt op twee fronten en dat is waar de kans ligt voor jou als webwinkelier. Verhoog het vertrouwen van de bezoeker en je verhoogt direct de conversies via je site. Gemiddeld ziet Webwinkelkeur dan ook een conversiestijging van 15%.

Wil jij ook samenwerken?
Afbeelding van Webwinkelkeur
InGoedeBanen.nl

Tussendoor en InGoedeBanen.nl hebben hun handen ineen geslagen om voor de uitzendbranche een solide WordPress koppeling te ontwikkelen.

Met de InGoedeBanen.nl WordPress plugin zijn klanten van InGoedeBanen.nl in staat om hun volledige aanbod vacatures, realtime te synchroniseren met hun WordPress site.

Optimale uitstraling en optimale vindbaarheid zonder extra handelingen. Onmisbaar voor vacature-aanbieders met een WordPress site!

Wil jij ook samenwerken?
Afbeelding van InGoedeBanen.nl
GH+O

Eind 2016 zijn de wegen van GH+O en Tussendoor elkaar gekruisd en vanaf dat moment werken we intensief samen aan diverse vraagstukken.

Waar GH+O offline een enorme krachtpatser is met veel kracht in concepting, zet Tussendoor kracht bij op online vlak.

Door de verschillende draagvlakken van beide organisaties staan we elkaar nimmer in de weg, maar versterken we elkaar op fronten als verlengstuk van de expertises van de bedrijven.

Wil jij ook samenwerken?
Afbeelding van GH+O