Blog

Makelaarspakket Goes & Roos koppeling voor WordPress

Door op | in Weblog

Wederom hebben wij een uitbreiding voor makelaarsland. Naast WordPress makelaars plugins voor de CRM-pakketten van Realworks, Venum en Eyemove, hebben wij nu ook de Goes & Roos WordPress koppeling!

Al jaren voorziet Tussendoor Nederlandse makelaars in een koppeling tussen beheerpakketten en hun WordPress website. Om onze plugin nog meer glans te geven hebben we ons aanbod uitgebreid voor makelaars die gebruik maken van het populaire Goes & Roos pakket.

Voordelen

De voordelen van de Goes en Roos WordPress plugin zijn gigantisch. De meest in het oog springende voordelen zijn natuurlijk de vergaande automatisering, waardoor je zeeën van tijd overhoudt. Immers, het koppelen van het actuele aanbod gebeurt automatisch. Zonder dat je er tijd en werk aan kwijt bent, weet je zeker dat jouw bezoekers altijd actuele en accurate informatie te zien krijgen.

Daarnaast is de Goes & Roos WordPress plugin beter voor je vindbaarheid in Google én kun je objecten presenteren in je eigen huisstijl, geoptimaliseerd voor desktop, tablet en smartphone. Onmisbaar vandaag de dag.

Ben je benieuwd naar alle specificaties van de plugin? Check ze op onze Goes & Roos WordPress pagina. Je kunt ook ons whitepaper (informatie-sheet) downloaden. Als je wilt kun je natuurlijk ook direct de plugin bestellen.

Meer info?

Wil je meer informatie over de Goes & Roos WordPress plugin? Dan kan dat natuurlijk. Je kunt hieronder een reactie achterlaten of even bellen met 058 711 09 16. Heb je de plugin aangeschaft en zoek je handleidingen? Dan vind je deze in onze speciale handleidingen sectie voor makelaars.