Blog

Workshop WordPress voor beginners een groot succes

Door op | in Weblog

Donderdag 4 april 2013 hield Tussendoor haar eerste WordPress voor beginners Workshop en dat was een groot succes. Een selecte groep klanten werd door Jan Dijkstra en Rick de Jong begeleid tijdens hun eerste stappen in het geweldige CMS WordPress.

De workshop begon met een introductie over de achtergrond, de keuze van Tussendoor voor WordPress en het voordeel van het systeem. Gevolgd door enkele handige tips bij het gebruik hiervan. De grootste valkuilen werden behandeld en al snel kon men plaatsnemen achter de iMacs, om zelf aan de slag te gaan.

Voor velen was het de eerste keer dat zij inlogden in het beheer van WordPress, maar met de persoonlijke begeleiding en de stap-voor-stap opdrachtenlijst werd voor een ieder op een leuke en snelle manier duidelijk hoe de basis van WordPress in elkaar steekt.

Aan het einde van de Workshop WordPress voor beginners kon een ieder zich zelfstandig goed redden in het aanmaken van (nieuws)categorieën, nieuwsberichten en pagina's. Ook het mediabeheer, plaatsen van afbeeldingen en aanmaken van interne links was geen enkel probleem meer.

wordpress-workshop-voor-beginners

Vervolg

De "cursisten" waren dermate enthousiast dat er vanuit vele hoeken gevraagd werd wanneer de follow-up cursus plaatsvond. Men wilde thuis aan de slag gaan, vragen verzamelen, kennis opbouwen en hierop voortborduren in een vervolgcursus. Een Leuker compliment en een betere reactie hadden we ons niet voor kunnen stellen.

Wilt u ook zelf graag aan de slag met WordPress maar weet u niet waar te beginnen? Is de basis nog niet helemaal duidelijk, maar wilt u wel de sprong wagen? Dat kan. Wij horen graag via onderstaande formulier van u, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Cursussen zijn mogelijk vanaf 4 personen, uiteraard tot grote groepen.

De WordPress voor beginners Workshop bestaat uit twee avonden van +- 2,5 uur.