Kolibri WordPress koppeling

De Kolibri WordPress plugin is de opvolger van de Venum plugin. Syncroniseer je Kolibri aanbod rechtstreeks naar je website via onze WordPress Kolibri plugin

info@tussendoor.nl

Of bel ons op 058 711 0916

Voor makelaars die gebruik maken van Kolibri - voorheen Venum - heeft Tussendoor de Kolibri WordPress plugin ontwikkeld. Kolibri is het nieuwe CRM van Wazzup en is voortgevloeid uit het bekende Venum pakket. De basis van beide plugins is hetzelfde en Venum zal in de loop van tijd worden bijgewerkt naar deze Kolibri module.

Door gebruik te maken van onze Kolibri WordPress plugin kun je aanbod tussen WordPress en Kolibri synchroniseren. Hierdoor beschik je altijd over het actuele aanbod binnen je WordPress site, zonder dat je hier ook maar enig werk van hebt. Besteed je tijd beter, wordt beter gevonden en toon alles in de uitstraling die jij wilt.


Download informatie PDF

Wonen

Woningen (koop en huur) die worden ingevoerd in Kolibri, worden automatisch ingeladen in WordPress via de Kolibri plugin. Zo heb je altijd het actuele aanbod woningen - met alle bijbehorende specificaties - op jouw WordPress website staan.

BOG

Niet alleen woningen, maar ook BOG (Bedrijfs Onroerend Goed) die worden ingevoerd in Kolibri, worden via de Kolibri WordPress plugin automatisch ingeladen. Zo toon je niet alleen je woningen, maar ook je BOG objecten automatisch op jouw website.

Als makelaar kun je niet zonder de Kolibri WordPress plugin

Een goede website en actief zijn op internet is tegenwoordig een must. Een website is tegenwoordig meer dan puur het vermelden van contactgegevens. Het geeft de eerste indruk aan potentiele klanten. Kopers en verkopers. Het is een verlengstuk van Funda. Het is dan ook van groot belang dat jouw website optimaal presteert.

Een optimale website beschikt natuurlijk over het actuele aanbod en de juiste gegevens en statussen van de objecten. Met de Kolibri WordPress plugin laad je automatisch al jouw woningen in, zonder dat je hier werk van hebt.

Doordat je het actuele aanbod op je eigen website hebt staan ben je onder andere beter vindbaar, maar kun je ook nog eens alles tonen in de uitstraling die bij jou en jouw huisstijl past!

  • Betere vindbaarheid (Google / SEO).
  • Automatische werking, bespaar tijd!.
  • Unieke uitstraling mogelijk.
  • Geschikt voor tablets en smartphones.
  • Volledig ontwikkeld voor Kolibri.
  • Inbouwservice mogelijk.

Thema API

Doordat je via de Kolibri XML alle data die hoort bij woningen en BOG objecten naar de WordPress database toehaalt, kun je via de thema API de objecten precies zo weergeven als jij wilt. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Geef je objecten optimaal weer op smartphones en tablets. Maak gebruik van 360 graden foto's, 3D plattegronden en meer. Alles is mogelijk!

Kolibri XML

Doordat je gebruik maakt van de Kolibri én WordPress XML functionaliteit ben je gegarandeerd van actueel en accuraat aanbod op je WordPress website. De plugin zorgt dat het aanbod van objecten automatisch wordt gesynchroniseerd naar WordPress. Geen extra werk, geen extra wijzigingen en alles gaat vanzelf.

Google maps & Streetview

De Kolibri WordPress plugin beschikt over de nieuwste Google Maps API. Bouw Google maps met het aanbod uit een provincie, stad of wijk. Aanbod op loopafstand of een streetview mogelijkheid bij woning pagina's. Werkelijk alles is mogelijk!

Impressie WordPress Kolibri plugin

Documentatie, whitepaper & inbouwservice!

Twijfel je of de Kolibri WordPress plugin wel is wat je zoekt? Benieuwd naar alle mogelijkheden? Download dan ons whitepapier met álle specificaties, voorbeelden en een demo. Hierin vind je ook direct een klein deel van de uitgebreide handleiding die wordt geleverd bij aanschaf van de plugin. Je kunt de handleiding ook inzien via Tussendoor.nl/docs

Ben je niet thuis in het bouwen van sites, maar wil je wel de voordelen van onze plugin? Of ben je wel thuis in het bouwen van sites, maar wil je toch het inbouwen van de plugin uitbesteden? Dat kan. Tussendoor biedt een inbouwservice op de Kolibri WordPress plugin!

Kolibri & WordPress = scoren in Google

Zoals we aangaven is een goede websit tegenwoordig onmisbaar. Met name, omdat de kwaliteit van je website van invloed is op je positie in de zoekmachine van Google. Met de Kolibri WordPress plugin zorg je voor actueel aabod en dus een actuele site. Een actuele site scoort áltijd beter dan een website die nooit wordt bijgewerkt.

Omdat je ook nog eens je aanbod op je éigen website hebt staan bouw je een goede score op die van positieve invloed is op jouw positie in Google. Onmisbaar anno 2022.

Kolibri XML & WordPress CPT

De Kolibri WordPress plugin maakt gebruik van WordPress' mogelijkheid voor CPT (Custom Post Types) waardoor je het beheer van de woningen eenvoudig houdt en volledig volgens de richtijnlijen van WordPress.

Door gebruik te maken van de standaard van WordPress houd je alles voor zowel de eindgebruiker als de beheerder overzichtelijk en intuïtief & kun je gebruik maken van de standaard querys die WordPrEss te bieden heeft.

Detailweergave zoals je gewend bent

Zoals hierboven aangegeven maken we gebruik van WordPress' mogelijkheid voor CPT. Hierdoor is ook de detailweergave van een woning in het beheer zoals je gewend bent. Het inkijken, bewerken en eventueel uitbreiden van woning-informatie - op basis van extra velden - is hierdoor ook een fluitje van een cent.

Doordat we gebruik hebben gemaakt van deee CPT functionaliteit worden alle media (afbeeldingen, brochures, plattegronden) en alle specificaties van de woning autoamtisch gekoppeld door WordPress en Kolibri.

Nieuwe functies? De plugin is altijd up-to-date!

Zoals je kunt merken aan de Kolibri plugin worden nieuwe functies eenvoudig bijgewerkt via de WordPress update mogelijkheid. Zo is de Kolibri plugin een "update" vanuit de Venum plugin, door wijzigingen (in de naamvoering) van Vernum.

Zijn er andere updates, vanuit WordPress of Kolibri? Nieuwe functies? 3D plattegronden, floorplanners, 360 graden foto's of andere features? Dan worden die eenvoudig beschikbaar gesteld via de plugin-update optie die standaard in WordPress aanwezig is. Je kunt deze zowel vanuit de plugin pagina als vanuit het plugin dashboard bijwerken.

Zoeken naar woningen? Er is altijd resultaat!

Je wilt als makelaar natuurlijk niet daat bezoekers geen resultaat vinden als ze een woning zoeken op je website. "Er zijn geen woningen gevonden" is dan ook geen gewenst resultaat. En daar houdt de Kolibri WordPress plugin rekening mee.

Zoekformulieren worden dynamisch opgebouwd aan de hand van waardes in de database. Zijn er bijvoorbeeld geen woningen in Leeuwarden? Dan zul je Leeuwarden ook niet als zoek-optie in het formulier zien staan. Je hoeft hier na het opzetten van het zoekformulier zelfs helemaal niets voor te doen!

Deze functie is niet alleen voor de plaatsnaam, maar ook voor eigenschappen en specificaties, zoals aantal kamers, badkamers en andere waardes. Zo krijgt de bezoeker vrijwel geen kans om een zoekopdracht in te geven die niet leidt tot een resultaat. Wat wil je nog meer?

WordPress Kolibri uitleg video

Meer informatie? Direct bestellen?

Ondersteuning nodig? Wij staan voor je klaar!

Meer informatie over deze plugin?

Hier kan een korte tekst komen te staan.