WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks

De ideale koppeling om automatisch objecten en woningen te beheren. Lees meer over deze WordPress koppeling...

info@tussendoor.nl

Of bel ons op 058 711 0916

Voor makelaars is het van groot belang dat objecten (woningen en BOG) goed vindbaar zijn voor potentiële kopers. Dit kan tegenwoordig via Funda, Jaap en andere woningsites, maar ook de eigen website van de makelaar is hierin van essentieel belang.

Huiszoekenden klikken vaak door naar de betreffende makelaarswebsite op zoek naar meer informatie. Maar wat als de woning daar niet te vinden is? Hier komt de WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks goed van pas. De plugin plaatst automatisch het actuele aanbod in de WordPress site! Zo heeft men er geen werk van en is altijd het actuele aanbod op de website aanwezig.


Download informatie PDF

Wonen

Woningen die ingevoerd worden in het CRM pakket van Realworks, worden automatisch ingeladen door de WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks. Zo heb je altijd het actuele aanbod woningen (inclusief alle bijbehorende specificaties) op jouw WordPress website staan.

BOG

Niet alleen woningen, maar ook BOG (Bedrijfs Onroerend Goed) wordt via de WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks automatisch ingeladen. Zo toon je niet alleen woningen, maar ook alle BOG objecten automatisch op jouw website.

Nieuwbouw

Binnen de WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks worden ook nieuwbouwprojecten ondersteund. Toon projecten, kavels & type woningen en breng jouw nieuwbouwproject(en) onder de aandacht binnen de look en feel van je eigen website. Onmisbaar voor makelaars die (nieuwbouw)woning optimaal willen presenteren.

A&LV (Argrarisch en landelijk)

Ben jij of is jouw klant een agrarische makelaar met agrarisch en landelijk vastgoed? Goed nieuws! De WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks ondersteunt ook de A&LV koppeling. Toon A&LV Vastgoed zoals gewenst met alle voordelen van de "WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks".

Als makelaar kun je niet zonder de "WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks"

De "WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks" is onmisbaar voor de makelaar. Niet alleen toont de plugin het actuele aanbod, ook scoort de website beter in zoekmachines zoals Google. Omdat alle objecten op de website staan, worden deze door zoekmachines beter geindexeerd.

Naast de voordelen qua vindbaarheid, sluit de woningpresentatie door onze plugin naadloos aan bij de huisstijl van de makelaar.

  • Betere vindbaarheid (Google / SEO)
  • Automatische werking, bespaar tijd
  • Unieke uitstraling mogelijk
  • Geschikt voor tablets en smartphones
  • Wonen, Nieuwbouw, BOG & A&LV ondersteuning
  • Realworks API ondersteuning
  • Meer dan 300 makelaars vertrouwen op onze plugin
  • Inbouwservice mogelijk
  • Hoewel Tussendoor geen samenwerkingsverband heeft met Realworks, is de plugin wél geschikt voor Realworks.

 

Meer informatie over de API ondersteuning

Thema API

Via de Thema-API van de WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks kun je eenvoudig alle gewenste data ophalen bij objecten. Op deze manier ben je volledig vrij en flexibel in het opmaken van unieke pagina's met woningen en bijbehorende gegevens! Smartphones, tablets en nieuwe woningen op de homepage? Alles is mogelijk!

Realworks API

Vanaf begin 2019 heeft Realworks de "Realworks API" uitgerold. De WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks ondersteunt ook de Realworks API. Je vindt hier meer informatie over de API ondersteuning en V4 van de plugin die daarmee gemoeid is.

Realworks XML

De WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks maakt gebruik van de XML-functies van zowel Realworks als WordPress. Hierdoor wordt elke dag automatisch het actuele aanbod ingeladen en bijgewerkt op de website. Houd er rekening mee dat na het uitgeven van de API functie, Realworks geen XML meer uitgeeft.

Google maps & Streetview

De WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks beschikt over de nieuwste Google Maps API, waardoor adresgegevens worden opgeslagen en eenvoudig kunnen worden getoond in Google Maps.

Handleidingen, snippets en nieuws

Hieronder vind je een aantal items met betrekking tot onze WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks plugin. Wil je alle documentatie en handleidingen inzien? Neem dan een kijkje in onze WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks handleidingen.

Lees meer

Foutmelding bij ophalen XML: Foutcode status 403

Maak je gebruik van een van onze makelaar plugins en krijg je een...

Lees meer

Google Maps API verwerken (in Realworks plugin)

"In dit artikel wordt de Realworks Plugin genoemd. Inmiddels is de naam van...

Lees meer

Breaking: WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks 4.0

"In dit artikel wordt de Realworks Plugin genoemd. Inmiddels is de naam van...

Lees meer

WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks: API support

"In dit artikel wordt de Realworks Plugin genoemd. Inmiddels is de naam van...

Impressie WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks plugin

Documentatie, whitepaper & inbouwservice!

Twijfel je of de "WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks" wel is wat je zoekt? Benieuwd naar alle mogelijkheden? Download dan onze PDF met meer informatie. Alle specificaties, voorbeelden en een demo vind je in dit document. Hierin vind je ook direct een klein deel van de uitgebreide handleiding die wordt geleverd bij aanschaf van de plugin.

Ben je niet thuis in het bouwen van sites, maar wil je wel de voordelen van onze plugin? Of ben je wel thuis in het bouwen van sites, maar wil je toch het inbouwen van de plugin uitbesteden? Dat kan. Tussendoor biedt een inbouwservice op de WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks.

Realworks & WordPress: Zoekmachine vriendelijk

Realworks is bij uitstek geschikt voor het beheren van objecten, projecten en woningen. De WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks maakt een ijzersterke combinatie.

WordPress is dusdanig zoekmachine-vriendelijk opgebouwd, dat de objecten goed gevonden worden in de zoekmachines, zoals Google! Vindbaarheid op Funda en andere woningmarkten blijft gehandhaafd.

Hoewel Tussendoor geen samenwerkingsverband heeft met Realworks, is de plugin wél geschikt voor Realworks.

Automatisch het juiste aanbod met de API

Het beheren van honderden woningen op meerdere websites is een tijdrovende klus. Als daar ook nog een eigen website bij komt, is dat vaak het ondergeschoven kindje.

Via de "WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks" heb je altijd een actueel aanbod op de eigen website staan! Alle objecten kunnen in eigen de eigen huisstijl geplaatst worden. Een unieke functie waarmee men zichtzelf beter kan onderscheiden.

WordPress Custom Post type

De WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks maakt gebruik van WordPress Custom Post Type mogelijkheid en theming API. Hierdoor heeft men volledig inzicht in het aanbod op de WordPress site.

Door de Theming API kan men eenvoudig alle benodigde informatie tonen op de website. Google Maps, Responsive thema's, huur- en koopwoningen. Alles is mogelijk!

Nieuwe functies? De plugin is altijd up-to-date!

Updates uitgevoerd door Realworks? Denk aan: 360 graden foto's of YouTube video's of andere nieuwe opties die doorgevoerd worden vanuit Realworks?

Je bent verzekerd dat de nieuwe functionaliteiten verwerkt worden in de plugin en automatisch geüpdatet worden. De WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks kan (evenals alle andere plugins binnen WordPress) via WordPress geupdate worden.

Zoeken naar woningen? Er is altijd resultaat!

Woningzoekenden hebben vaak een speciale wens of eis als het gaat om een geschikte woning. Men wil bijvoorbeeld een appartement met of juist zonder lift, minimaal 100m² woonoppervlakte, drie slaapkamers, etc... Zoeken in het actuele aanbod met de juiste variabelen is dus van groot belang. En dat kan!

Bij de ontwikkeling van de WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks heeft Tussendoor de zoekfunctionaliteit voorzien van de juiste inputvelden. Denk hierbij aan de woonplaats, het type woning, het woonoppervlak, een minimale- en maximale prijs, huur en/of koop, etc... Je kunt het zo gek niet bedenken.

De opties die zichtbaar zijn binnen het zoekformulier, zijn eenvoudig aan te passen én worden real-time verwerkt in het actuele aanbod. Hierdoor zijn er enkel zoekopties mogelijk die binnen het aanbod resultaat opleveren. De bezoeker vindt dus altijd wat hij of zij zoekt!

WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks uitleg video

Ondersteuning nodig? Wij staan voor je klaar!

Meer informatie over deze plugin?

Hier kan een korte tekst komen te staan.