WordPress hosting

Wij hosten jouw WordPress website op speciaal voor WordPress ingerichte servers. Hierdoor wordt je site sneller geladen en dat waarderen je bezoekers, maar ook zoekmachines zoals Google!

Kwalitatieve hosting is in veel gevallen een ondergeschoven kindje en wordt erg onderschat. Omdat hosting soms al wordt aangeboden vanaf €1,- per maand, is men niet bereid om te investeren in goede, kwalitatieve webhosting en wordt direct de waarde en kwaliteit van de website negatief beïnvloed.

Tussendoor biedt kwalitatieve hosting, welke speciaal is ingericht voor WordPress websites. Hierdoor wordt jouw website sneller geladen, is deze stabieler bij grote aantallen bezoekers en monitoren wij deze 24-uur per dag. Uiteraard maken we ook dagelijks (meerdere) backups, waardoor je zeker weet dat we een recente backup kunnen terugzetten als er iets misgaat.

Verschil in hosting

Het verschil tussen 'budgethosting' en kwalitiatieve hosting is vrij simpel uit te leggen. Daar waar men €1,- betaalt per maand voor hosting, zijn 500 klanten nodig om de kosten van een server te kunnen dekken. Jouw site staat dus met honderden (zo niet duizenden) andere sites op een server. Dit gaat uiteraard ten koste van de snelheid van de websites.

Naast bovenstaand risico, komt ook het gegeven dat de 1.000 andere websites niet allemaal gebruik zullen maken van WordPress, maar bijvoorbeeld Joomla, Drupal, Magento of andere CMS systemen. De server (hosting) is dus niet gespecialiseerd en geconfigureerd voor WordPress. Dit kost altijd een (factie van een) seconde en dat heeft weer invloed op de ervaring van de bezoeker en ranking in Google.

Buiten het technische verhaal kun je uiteraard ook indenken hoe de service is als er iets misgaat. Daar waar men bij 'budgethosting' 1.000 klanten tegelijk moet bedienen, zijn dat erbij Tussendoor slechts enkelen. Natuurlijk bieden we ook 1:1 hosting aan. Je hebt dan een eigen server helemaal voor jezelf. Wel zo prettig in het contact!

  • Snellere website, tevreden bezoekers en zoekmachines
  • Volledig geconfigureerd voor WordPress
  • Altijd een actuele backup voorhanden
  • Betere ranking in Google en andere zoekmachines

Prijs kwaliteit

Zoals je hiernaast kunt lezen is hosting van grotere invloed dan men soms denkt. De prijs kwaliteit verhouding is daarop van toepassing. Betaal je weinig voor je hosting, dan deel je de server met veel andere klanten. De kwaliteit is hierdoor altijd minder dan bij kwaliteits webhosting.

Service

Is er een storing op een server waar 2.500 sites op staan, hoe wordt je dan geholpen als er wat mis gaat? Je website is van grote waarde vandaag de dag en je wilt natuurlijk goed geholpen worden als er wat misgaat. Bij Tussendoor wordt je persoonlijk te woord gestaan.

Ranking in Google

Service is belangrijk, maar je positie in Google misschien nog wel belangrijker! Een goede hosting zorgt voor betere resultaten. Besparen op hosting levert je misschien 20 euro per maand op, maar kost je jaarlijks duizenden euro's als je klanten misloopt. Bespaar niet op de verkeerde dingen, goede hosting verdient zichtzelf terug!

Interesse in een WordPress website?

Informatie of hosting bestellen?

Ben je overtuigd en wil je ook gebruik maken van kwalitatieve WordPress hosting? Verstandig! We helpen je graag om je website te verhuizen naar ons kwalitatieve hostingplatform. Mocht je nog meer informatie willen, dan kan dat uiteraard ook. Je kunt ons zowel telefonisch als per mail bereiken.

058 711 09 16 info@tussendoor.nl

Hosting en onderhoud?

Tussendoor heeft een aantal aantrekkelijke duo-pakketten, waarbij website onderhoud en hosting beide zijn inbegrepen. Zo weet je zeker dat je hosting goed is, maar ook dat je website en modules volledig up-to-date zijn en blijven. Bekijk onze pakketten hier of bel voor informatie

058 711 09 16 Onderhoudspakketten bekijken