Je wilt niet zonder

WordPress onderhoud

Doe jezelf én je bezoekers een plezier. Zorg voor een up-to-date WordPress website. Bescherm jezelf met back-ups en bied je bezoekers een zorgeloze, veilige ervaring.
WordPress Onderhoud

Blijf up to date

WordPress Website onderhoud

Is jouw website up-to-date? Sinds 2018 - de AVG - ben je verplicht om te zorgen voor een onderhouden en veilige website voor je bezoekers. Wij helpen je daarbij. We nemen het bijwerken van WordPress en plugins uit handen, voorzien de site van een SSL certificaat en maken back-ups. Zo weet je zeker dat jouw website draait als een zonnetje. Wil je iets wijzigen aan je website? Ook daar ondersteunen we bij.

Website onderhoud uitbesteden

Beschik je over een WordPress website of webwinkel? Voer je zelf  updates uit, maar weet je niet precies wat je doet en of alles wel goed gaat? Wat als er problemen ontstaan, kun je die zelf dan oplossen? Heb je wel gedacht aan het maken van een back-up?

Een aantal vragen die je jezelf kunt stellen bij het onderhouden van je eigen WordPress website. WordPress ontwikkelt zich erg snel en ook alle daarbij horende modules voeren regelmatig updates uit. Dit is soms om nieuwe functies toe te voegen, maar vaak ook ten behoeven van veiligheid & snelheid.

Omdat WordPress zo immens populair is, zijn de mogelijkheden enorm. Het nadeel dat hier echter aan vast zit, is dat het ook voor hackers een erg interessant systeem is op hun pijlen op te richten. Het updaten en beveiligen van je website is dan ook van essentieel belang.

WordPress backup

Wij maken tot viermaal per dag een backup van je website of webwinkel en slaan deze op twee locaties op. Gaat er iets mis op de website, om welke reden dan ook, dan staan er meerdere back-ups klaar. Om absoluut zeker te zijn dat er niets misgaat wordt deze op twee locaties opgeslagen. Wel zo prettg.

Spam monitoring & hack monitoring

Wij monitoren je website 24/7. Hierbij kijken we naar beschikbare updates, maar filteren we ook direct op spam-comments en houden we verdacht verkeer in de gaten. Op deze manier kunnen we direct ingrijpen als dat nodig is.

Plugin licenties inbegrepen

Afhankelijk van het gekozen pakket mag je gebruik maken van onze licenties voor plugins als WP-Rocket, Akismet en iThemes Security Pro.

Voldoen aan de AVG

Sinds 2018 ben je verplicht om je website up-to-date en veilig te houden. Met behulp van onze onderhoudspakketten kun je dit zorgeloos uitbesteden.

WordPress beveiliging

Een onbeveiligde website kan leiden tot datadiefstal, verspreiding van malware en verlies van bedrijfsgegevens. Daarnaast kan een gehackte site worden gebruikt als een platform voor cyberaanvallen. Door je WordPress website goed te beveiligen bescherm je zowel je eigen gegevens, als die van je bezoekers.

Veelgestelde vragen over WordPress onderhoud

Is WordPress onderhoud verplicht?
Kan ik WordPress zelf nog updaten?
Kan ik zelf plugins plaatsen?
Wat houdt WordPress onderhoud in?
Hebben WordPress websites onderhoud nodig?
Is WordPress makkelijk te onderhouden?

WordPress onderhoud uitbesteden?

Wil je het onderhoud van je website uitbesteden of heb je advies nodig over een geschikt onderhoudspakket? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact opnemen
Processing ...

Zo beoordelen klanten ons WordPress onderhoud

(5 / 5)

Erline | E.W.Design, 6 April 2021

Tussendoor heeft mij enorm geholpen met het implementeren van Realworks in Wordpress. Zij kwamen met oplossingen en creatieve ideeën om bepaalde elementen toe te voegen aan de website, die ik anders zelf niet bedacht of gevonden had. Bedankt Tussendoor!

Harald van Veghel, Stroomland Coaching, 16 February 2021

Tussendoor heeft mij ondersteund met de technische verbetering van mijn site en de verbetering van de vindbaarheid op internet. Dat project is meer dan geslaagd, de bezoekersaantallen zijn nog steeds sterk aan het stijgen. Hulde daarvoor aan Tussendoor, met name aan Bauke Buwalda!

Jelmer / Webreact, 17 June 2020

Fijne partij om mee samen te werken!

Anoniem, 25 March 2020

Fijn bedrijf. Ze hebben met met een aantal kleine zaken geholpen voor mijn bestellingen via de site. Alles werkt keurig