WordPress plugin

Automotive en WordPress

WordPress plugin voor autobedrijf en voertuigen

Auto's en voertuigen adverteren op WordPress

Autobedrijf & Voertuigen plugin

De Autobedrijf & Voertuigen plugin is een koppeling die samenwerkt met de XML-set van eigenwebsite.doorlinkenvoorraad.nl. Onderstaande 30 CRM pakketten werken samen met deze XML set en zijn compatible met onze plugin.

Garage software

Voor alle CRM pakketten en oplossingen geldt dat álle beschikbare data wordt opgeslagen in de WordPress database, waardoor je volledige vrijheid hebt in de weergave en uitstraling. De plugin is dus compatible met élk gewenst thema, maatwerk en/of aangekocht. Daarnaast zijn oplossingen voor smartphones en tablets geen enkel probleem.

Naast het visuele aspect is ook vindbaarheid een groot voordeel. Doordat alle data opgeslagen staat in de WordPress database kan deze worden geïndexeerd in Google en wordt je automatisch beter gevondenen.

123Machine.nl

123Machine stelt machine-handelaren, denk hierbij aan trucks of andere voertuigen, in staat om via hun portal de actuele voorraad automatsch door te sturen naar een 30-tal aanbodwebsites zoals Marktplaats en Trucks.nl. Voor Machinebedrijven een ideale en tijdbesparende oplossing.

Met de Autobedrijf en voertuigen plugin kun je het actuele aanbod ook direct inladen in jouw WordPress website. Hierdoor heb je altijd je actuele aanbod op je eigen website staan, zonder dat je hier extra werk voor hoeft te verzetten.

Het grote voordeel hieraan is dat je je aanbod in je eigen huisstijl kunt weergeven. Daarnaast is het aanbod ook nog eens beter vindbaar, omdat het volledig geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google!

AdvertentiePlanet.nl

Via advertentieplanet plaats je als bedrijf je producten eenvoudig op alle grote verkoopkanalen. Zo kun je het doorplaatsen naar Marktplaats en Speurders, maar ook naar sites als Jaap.nl en Autotrader.

De koppeling is dus van toepassing voor diverse bedrijven en kan worden ingezet voor motoren, boten, auto's en andere voertuigen.

Via de Autobedrijf & voertuigen plugin kun je een koppeling opzetten tussen Advertentieplanet.nl om op die manier jouw actuele voorraad automatisch te synchronseren met je WordPress site. Zo heb je altijd een actueel aanbod in je eigen huisstijl op je website, zonder dat je hier extra werk voor hoeft te doen.

Dit heeft als twee grootste voordelen dat je volledig kunt bepalden hoe de uitstraling van je producten / voertuigen moet zijn. Daarnaast wordt je ook nog beter gevonden in zoekmachines zoals Google!

style="width:

Autodata WheelerDelta

Autodata Wheelerdelta is een van de bekende CRM aanbieders in "autoland". Veel autobedrijven beheren hun voorraad in het CRM van Autodata Wheelerdelta en plaatsen deze automatisch door naar Gaspedaal, Marktplaats, Speurders en andere aanbodsites. De autobedrijf & Voertuigen plugin is volledig compatible met Autodata Wheelerdelta en haalt realtime het actuele aanbod op inclusief alle specificaties van de voertuigen.

Op deze manier heb je zonder extra werk al jouw voertuigen in je website staan, beschik je over veel zoekfilters / filtermogelijkheden en kun je zelf bepalden hoe de indeling en uitstraling van jouw voertuigen moet zijn.

In tegenstelling tot het iFrame van Autodata Wheelerdelta wordt je met de Autobedrijf & voertuigen plugin optimaal gevonden in Google, omdat je via de plugin alle data ophaalt en opslaat in je eigen WordPress database!

Autodealers.nl

Onze Autobedrijf & voertuigen plugin werkt samen met Autodealers.nl. Heb je als autobedrijf / autodealer je aanbod geadverteerd op of via Autodealers.nl dan kun je met onze module het actuele aanbod 1:1 inladen in jouw WordPress site.

Naast het inladen van het aanbod kun je ook zelf filters opbouwen, zodat jouw bezoekers kunnen filteren op merk, model, bouwjaar, prijs en andere velden die jij van belang vindt.

Binnen het opbouwen van filters en het tonen van het aanbod ben je volledig vrij in kleurstelling en plaatsting van elemente, zodat je volledig je eigen huisstijl kunt profileren binnen je eigen site.

Autoflex

Als gebruiker van het Autoflex automotive CRM pakket kun je je volledige voorraad synchroniseren met onze Autobedrijf & voertuig koppeling. Op deze manier haal je het actuele aanbod vanuit Autoflex op en toon je deze in je eigen WordPress website.

Alle gegevens / specificaties en media worden overgenomen, waardoor je over alle data beschikt bij de voertuigen. Op basis van deze data kun je zelf bepalen hoe je zoekformulieren op wilt bouwen. Bijkomend voordee van het beschikken over alle data, is dat je deze kunt weergeven zoal jij wilt. Zo ben je volledig vrij in de uitstraling van je website en voorraad.

AutotelexPro

Autotelex (PRO) is, naast Autodata / Wheelerdelta, een van de bekendere CRM aanbieders voor autobedrijven. Binnen Autotelex (PRO) kun je als autobedrijf je actuele voorraad beheren en automatisch doorplaatsen naar diverse aanbodsites.

De autobedrijf & voertuigen plugin van Tussendoor vangt dit aanbod op en plaatst deze volledig, inclusief alle specificaties en media, in jouw WordPress website. Op deze manier heb je zonder extra werk, altijd jouw actuele aanbod op je eigen website staan. Je kunt dit vervolgens zo weergeven als je zelf wilt, volledig in je eigen huisstijl.

Autotelex (PRO) biedt overigens naast hun voorraad-beheer pakket ook kenteken koppelingen (zie info) waar Tussendoor een WordPress koppeling voor heeft ontwikkeld.

Cargo Export

Cargo Export is gespecialiseerd in dienstverlening t.b.v. export / transport van voertuigen naar het buitenland. Met de autobedrijf & voertuig module kun je de voertuigen die ingevoerd staan in Cargo Export, tentoonstellen op je WordPress website zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

De koppeling werkt volledig automatisch en haalt alle voertuigen, specificaties en media op en slaat deze op in de WordPress database.

Geef de voertuign volledig in eigen huisstijl weer, bouw zoekfilters, gebruik contactformulieren en andere modules. Je bent volledig vrij in weergave, mogelijkheden en geniet van optimalse vindbaarheid.

Exportwagen.eu

Exportwagen.eu voorziet evenals de andere aanbieders in een CRM oplossing waarin autobedrijfen hun voorraad kunnen adverteren op diverse (internationale) sites. Exportwagen maakt in veel gevallen bij het plaatsen van een voertuig / kenteken gebruik van de diensten van o.a. VWE, Wheelerdelta, Autosoft en andere aanbieders. Exportwagen.eu richt zich vooral op Mobile.de, dat beschikbaar is in 20 talen.

Als gebruiker van Exportwagen.eu kun je eveneens gebruik maken van onze Autobedrijf & voertuigen plugin om het aanbod binnen Exportwagen.eu te synchroniseren met WordPress. Op deze manier is het aanbod volledig automatisch en accuraat beschikbaar in jouw WordPress site, volledig in eigenhuisstijl en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

style="width:

Carsys / Car-Systems

Carsys (Car-Systems) en/of garagesoftware.nl is een aanbieder van diverse autogerelateerde CRM pakketten. Naast voorraadbeheer bieden zijn ook werkplaatsbeheer en bieden ze gebruikerservaringen voor op webistes aan. De Autobedrijf & voertuigen koppeling die wij aanbieden werkt samen met het voorraadbeheer pakket van Carsys en biedt jou de mogelijkheid om, zonder extra handelingen, je actuele voorraad weer te geven op een WordPress site.

Evenals bij alle andere pakketten wordt de voorraad 1:1 opgehaald en zijn alle specificaties en alle media bestanden voorhanden. Op deze manier heb je volledige vrijheid in weergave en geniet je van optimale vindbaarheid.

Delta/W / Commerce Delta

Commerce Delta biedt met Delta/W een oplossing voor diverse bedrijven in de autobranche. Tussendoor haakt met de Autobedrijf & voertuigen plugin in op de oplossing van Commerce Delta / Delta W gericht op universele autobedrijven en dealerbedrijven. Door een combinatie van beide bedrijven in te zetten kun je als autobedrijf je volledige voorraad moeiteloos synchroniseren met je WordPress website, waardoor je altijd je actuele voorraad op je eigen website hebt.

Doordat je via deze oplossing alle data ophaalt vanuit Delta/W ben je volledig vrij in uistraling, huisstijl en keuze van thema. Daarnaast geniet je van optimalse vindbaarheid, omdat alle data opgeslagen staat in jouw WordPress database.

style="width:

Used Car Controller

UsedCarController is een portal waarmee autobedrijven eenvoudig hun voorraad kunnen publiceren en adverteren op meer dan 140 sites. Hieronder vallen onder andere Marktplaats, Gaspedaal, Autoscout en Autotrack. De Autobedrijf & voertuigen plugin sluit hierbij aan en vangt het actuele en volledige aanbod op, zodat je zonder extra handelingen jouw volledige aanbod kunt tonen op jouw WordPress site.

Doordat je beschikt over alle data heb je volledige vrijheid in uitstraling, maar ook in de zoekfilters die je wilt gebruiken. Zo kun je je bezoekers laten filteren op merk, model, prijs en bouwjaar, maar ook op carresorrie of juist auto's vergelijken op basis van hun specificaties.

Een ander groot voordeel is dat je, doordat je beschikt over alle data, optimaal gevonden wordt in zoekmachines zoals Google.

AutomaaT van CSW Software

AutomaatT (CWS Software) biedt automatiserings-oplossingen voor universele garagebedrijven, waaronder een "digitale showroom". Op deze manier kun je eenvoudig, online, je voorraad beheren en adverteren. Onze Autobedrijf & voertuigen plugin haakt in op deze mogelijkheid en biedt autobedrijven de mogelijkheid om de volledige voorraad vanuit AutomaaT te synchroniseren met een WordPress site.

Als autobedrijf kun je op deze manier je eigen website voorzien van een actuele en accurate voorraad, volledig in eigen huisstijl en volledig ingericht voor SEO / zoekmachines zoals Google.

OBS VM - InMotiv/RDC

RDC biedt met hun inMotiv OBS Voorraad oplossing een oplossing voor autobedrijven die online hun voorraad willen beheren. Evenals andere aanbieders kun je via inMotiv OBS Voorraad ook je voertuigen adverteren naar externe sites.

De Autobedrijf & voertuigen plugin haakt op deze mogelijkheid in en haalt 1:1 alle data op vanuit InMotiv, zodat je deze volledig in eigne huisstijl op je eigen website kunt tonen. Hierbij komt, wederom, dat je doordat je beschikt over alle data optimaal vindbaar bent voor zoekmachines zoals Google!

Ovis - ISN

OVIS (Online Voorraad Informatie Systeem) biedt oplossingen voor de recreatie-branche. Beheer en adverteer campers en caravans aanvoudig op meer dan 25 sites via o.a. Goedgeplaatst op Marktplaats en social media kanalen. OVIS stuurt haar data onder andere door via eigenwebsite.doorlinkenvoorraad.nl en daar haakt onze Autobedrijf & voertuigen plugin op in. Via de XML wordt alle data opgehaald en opgeslagen in de WordPress database, zodat je deze kunt weergeven zoals jij dat wilt.

Volledig in eigen huisstijl, responsive en in maatwerk of aangekochte thema's. Bijkomend voordeel? Je bent optimaal vindbaar in zoekmachines zoals Google!

Machinetrack

Machinetrack biedt mogelijkheden om machines (landbouwvoertuigen) te adverteren op hun eigen website. Daarnaast kun je de advertenties die geadverteerd staan op machinetrack ook exporteren / automatisch plaatsen op Marktplaats.

Onze Autobedrijf en voertuigen plugin maakt het mogelijk om, via machinetrack, ook direct te adverteren naar je eigen WordPress website. De Autobedrijf & voertuig module haalt alle voertuigen en de bijbehorende data / media op en plaatst deze in de WordPress database.

Door het ophalen en opslaan van deze data kun je je volledige voorraad eenvoudig tonen in je eigen website, precies zoals jij dat wilt. Naast de vrijheid in vormgeving biedt de module ook nog het voordeel dat je op alle data gevonden wordt in Google!

Mobilox

Mobilox biedt voor autobedrijven diverse oplossingen, waaronder voertuigenbeheer. Via de voertuigbeheer module van Mobilox adverteer je, met één klik op de muis, je voertuigen op meer dan 100 adverteersites.

Tussendoos sluit aan in dit rijtje met de Autobedrijf & voertuigen plugin en zorgt ervoor dat je als gebruiker van Mobilox je actuele aanbod, zonder extra handelingen, direct op je WordPress site kunt tonen.

Alle voertuigen, specificaties en media wordt 1:1 ingeladen in de WordPress database en kunnen volledig naar wens worden weergegeven. In ieder thema, maatwerk of aangekocht, en volledig zoekmachine vriendelijk.

Motoren.nl

Niet alleen autobedrijven kunnen gebruik maken van onze Autobedrijf & voertuigen koppeing, maar ook motorbedrijven / motor handelaren kunnen hier mee uit de voeten. Motoren.nl is volledig compatible met onze plugin, waardoor je je actuele aanbod motoren 1:1 kunt syncrhoniseren met jouw WordPress site. Heb je een klant die motoren verkoopt en wil je deze automatisch koppelen met WordPress? Dan is onze Autobedrijf & voertuigen plugin de perfecte oplossingen.

Alle motoren worden volledig zoekmachine vriendelijk weergegeven en je bent volledig vrij in de weergave hiervan. Zo toon je je motoren volledig in je eigen huisstijl.

style="width:

Occasion Software

OSW biedt oplossingen voor divere branches. Zo kun je voor de verkoop van je auto, motor, caraven, campper en boot bij hun terecht. Je meld je occasion aan bij OSW en zij adverteren deze vervolgens op diverse kanalen. Met de autobedrijf & voertuigen plugin breid je dit uit met je eigen WordPress website, waardoor jouw aanbod op OSW ook direct beschikbaar is op je WordPress website.

De Autobedrijf & voertuigen koppeling is volledig compatible met OSW, waardoor je beschikt over alle data en specificaties van jouw voertuigen en deze kunt weergeven zoals jij dat wilt. Volledig in je eigen huisstijl & zoekmacine vriendelijk!

CustomerConnect, AutoPresentatie - OEC

CustomerConnect biedt met hun voertuigpresentatie (module) de oplossing voor autobedrijven die zich bezig houden met de verkoop van voertuigen / occasions. Naast alle mogelijkheden die CustomerConnect biedt, is er nu de mogelijkheid om deze uit te breiden met onze Autobedrijf & voertuigen module. Zo kun je je volledige aanbod binnen CustomerConnect direct / realtime synchroniseren met jouw WordPress site.

Op deze manier beschik je altijd, zonder extra handelingen, over je actuele voorraad binnen je WordPress site. Alle voertuigen worden ingeladen met alle bijbehorende specificaties en media. Op deze manier heb je volledige vrijheid in de presentatie en ben je optimaal vindbaar in zoekmacines zoals Google.

WinCar, Bike2000 - Reynolds and Reynolds

Reynolds & Reynold biedt met hun Wincar (DMS) oplossing een oplossing voor het verkoopproces van autobedrijven. Hierdoor heb je in een oogopslag inzicht in je actuele voorraad en voorkom je veel rompslomp in het beheer van je voorraad.

De Autobedrijf & voertuigen plugin is compatible met de diensten van Reynold en Reynolds, waardoor je je actuele voorraad zonder extra handelingen 1:1 kunt inladen in jouw WordPRess website. Op deze manier heb je altijd je actuele aanbod op je eigen website staan, volledig in eigen huisstijl en geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google.

Schadeautos.nl, Connection Manager - Intermobilitas

Schadeautos.nl is - zoals de naam al verklapt - een portal waarop veelal schadeauto's de vinden zijn. Als gebruiker van Schadeautos.nl adverteer je je voertuigen op hun website, waarna bezoekers kunnen zoeken naar jouw voertuigen. Ideaal voor bedrijven en/of particulieren die specifiek op zoek zijn naar schade auto's.

Met de Autobedrijf & voertuig plugin kun je al je voertuigen die je beheert op Schadeautos.nl synchroniseren met je eigen WordPress website. Op deze manier kun je bezoekers van je eigen site ook je actuele aanbod laten zien, inclusief alle zoekfilters en data die bij de voertuigen horen. Doordat je alle data beschikbaar hebt in je eigen website, kun je deze volledig in je eigne huisstijl weergeven.

Trucks.nl

Trucks.nl biedt autobedrijven / truckbedrijven de mogelijkheid om hun aanbod te adverteren op Trucks.nl en achterliggende - internationale - sites. Op deze manier kun je eenvoudig je aanbod aanbieden op en aan het internet.

Tussendoor haakt, met de Autobedrijf & voertuigen plugin, in op de diensten van Trucks.nl door het gehele aanbod volledig te synchroniseren met WordPress. Op deze manier heb je je volledig aanbod van Trucks.nl beschikbaar in je WordPress website.

Hierdoor kun je je eigen bezoekers voorzien van alle voertuigen met bijbhorende informatie, specificaties en media.

style="width:

VWE

VWE is, naast Autodata / Wheelerdelta, een van de bekendere CRM aanbieders voor autobedrijven. Binnen VWE kun je als autobedrijf je actuele voorraad beheren en automatisch doorplaatsen naar diverse aanbodsites.

De autobedrijf & voertuigen plugin van Tussendoor vangt dit aanbod op en plaatst deze volledig, inclusief alle specificaties en media, in jouw WordPress website. Op deze manier heb je zonder extra werk, altijd jouw actuele aanbod op je eigen website staan. Je kunt dit vervolgens zo weergeven als je zelf wilt, volledig in je eigen huisstijl.

VWE biedt overigens naast hun voorraad-beheer pakket ook kenteken koppelingen (zie info) waar Tussendoor een WordPress koppeling voor heeft ontwikkeld.

Construction Equipment, Trucks & Vans - Kleyn

Ook Leaseplan maakt gebruik van de diensten van eigenwebsite.doorlinkenvoorraad.nl, waardoor onze Autobedrijf & voertuigen compatible is met de diensten van Leaseplan. Ben je gebruiker van Leaseplan en wil je jouw aanbod tonen op je WordPress site, dan is onze plugin de ideale oplossing.

Doordat onze plugin alle data en media ophaalt, kun je deze volledig naar wens weergeven en ben je optimaal vindbaar in zoekmachines zoals Google.

Leaseplan

De "WordPress Makelaars plugin" is onmisbaar voor de makelaar. Niet alleen toont de plugin het actuele aanbod, ook scoort de website beter in zoekmachines zoals Google. Omdat alle objecten op de website staan, worden deze door zoekmachines beter geindexeerd.
Informatie over WordPress voor automotive
Processing ...

Veel gestelde vragen over de autobedrijf en voertuigen plugin

403 - Verboden
(REQUEST_DENIED) De locatie van [adres] kon niet worden bepaald:
Licentie vrijgeven
Het maximaal aantal activaties is bereikt
Foutmelding bij ophalen XML: Foutcode status 403
Foutcode 401 in makelaar plugin
De Makelaar plugin verwerkt tijdens het bijwerkproces geen nieuwe objecten

Zo beoordelen klanten onze autobedrijf & voertuigen pluginn

(5 / 5)

Donorbrain, 15 September 2022

Super! Heel klantvriendelijk en behulpzaam

Fontein Makelaardij, 13 September 2022

positieve en snelle respons op een aanpassingsverzoek aan de website

Erline | E.W.Design, 6 April 2021

Tussendoor heeft mij enorm geholpen met het implementeren van Realworks in Wordpress. Zij kwamen met oplossingen en creatieve ideeën om bepaalde elementen toe te voegen aan de website, die ik anders zelf niet bedacht of gevonden had. Bedankt Tussendoor!

Anoniem, 24 February 2021

Zeer goede service.