WooCommerce webshop

Vlagsma Tegelwalhalla

WordPress WooCommerce

Top notch maatwerk WooCommerce webshop voor tegelshop uit Bolsward.

De klantvraag

Een WooCommerce webwinkel ontwerpen die gebruiksvriendelijk & snel is.

Zo min mogelijk plugin en een functie om voor bezoekers automatisch uit te rekenen hoeveel dozen en tegels zij nodig hebben.

WooCommerce webshop met maatwerk koppelingen

Mobile first

Bestaand maatwerk in plugin verwerken

Maatwerk calculator voor het uitrekenen van tegels en dozen.

Gebruiksvriendelijk

In samenwerking met Olaf van Vorm2 hebben we gezorgd voor een optimale layout (mobile first), waarbij de focus ligt op de producten, maar ook op de betrouwbaarheid en klanttevredenheid waar Vlagsma voor staat. Zo vind je in een oogopslag informatie over eventuele verzendopties, verzendkosten en beoordelingen van andere klanten.

WordPress Maatwerk

Maatwerk oplossingen die we eerder hebben ontwikkeld binnen het thema van Vlagsma, hebben we ditmaal ontwikkeld als plugin. Zo houden we het beheer van de website en losse maatwerk elementen beheerbaar en zijn deze makkelijker bij te werken bij eventuele updates.

Ook op zoek naar een maatwerk oplossing?

Maatwerk calculator

Je kon in de webwinkel al aangeven hoeveel pakken je wilde kopen en wat de lengte en breedte was van de totale vloer. De wens ontstond om enkel het aantal vierkante meter in te kunnen voeren en op basis daarvan te berekenen hoeveel pakken (naar boven afgerond) men nodig heeft met tegels.

Tussendoor heeft hierop een functie herschreven waardoor men eenvoudig kan invoeren hoeveel vierkante meter gewenst is en de rest van de berekening gebeurt hierna automatisch.

API Koppelingen

De basis van de website is - zoals je gewend bent - een WordPress oplossing, uitgebreid met WooCommerce. 

De website gebruikt daarbij de WooCommerce API om alle data op te halen en weg te schrijven in het maatwerk thema. Dit geldt voor vrijwel iedere pagina van de website; producten, afrekenen en account pagina's.

Feedback Company API

Verder is er nog een API koppeling gelegd met TheFeedbackCompany om volledig binnen de stijl van de website klantreviews op te halen. Zo zorgen we voor een actuele beoordelingen zonder dat hier veel werk in zit - of fouten in kunnen worden gemaakt.

Kennismaken?

Op zoek naar een maatwerk WooCommerce webshop of een andere maatwerk oplossing? We denken graag met je mee!

Andere oplossingen