Maatwerk WordPress website

JLG Real Estate

WordPress Makelaar

Een prachtige maatwerk website die naadloos koppelt met het Realworks CRM, dankzij onze WordPress Makelaar plugin.

Grootste NVM Verhuurmakelaar in Amsterdam

In het hippe Amsterdam Zuid is JLG Real Estate een gevestigde naam. In hun kantoor aan de kade brengen ze al meer dan 17 jaar huurders en verhuurders samen. Omringd door indrukwekkende herenhuizen, chique boetieks en fijne eettentjes is deze makelaar meer dan thuis in de Amsterdamse woningmarkt.

Hoewel ze gespecialiseerd zijn in verhuur, kun je ook bij JLG Real Estate terecht voor woningbeheer, aankoop, verkoop en taxatie. Bovendien zijn ze gewild sparringpartner voor beleggers en investeerders, dankzij hun expertise en ervaring.

De klantvraag

“We willen meer met SEO gaan doen.” Dat was de initiële vraag van JLG Real Estate. Deze vraag karakteriseert de drive van deze Amsterdamse club. Ze waren een van de eerste kantoren die zelf met SEO aan de slag gingen. 

Na een kritische blik op de huidige website besloten we gezamenlijk dat een nieuwe website de basis moest gaan vormen voor de samenwerking. De huidige website was de ambitieuze marketingambities van JLG Real Estate simpelweg ontgroeid.

Het aanbod wordt via Realworks opgehaald 

De huisstijl wordt onder de loep genomen

Het woningaanbod kan per wijk worden opgesplitst

Het complete aanbod is te vinden via de Google Map op de homepage 

Er komt een custom koppeling met MailChimp om aanbod toe te voegen aan nieuwsbrieven

Project highlights

Strategy Marketing

Google map op de homepage

5.8 percent of visitors directly order a product on the site. The benchmark is 3.1 percent.

Strategy Marketing

SEO vriendelijke website

5.8 percent of visitors directly order a product on the site. The benchmark is 3.1 percent.

Strategy Marketing

Custom koppelingen

5.8 percent of visitors directly order a product on the site. The benchmark is 3.1 percent.

User Experience

Onze focus ligt op de gebruiksvriendelijkheid van de website. Daarom bieden we de bezoeker op de homepage al de mogelijkheid om te filteren op belangrijke eisen zoals het aantal kamers en de prijs. De bezoeker kan direct op de kaart checken waar het passende aanbod zich bevindt.

Functioneel ontwerp

In de eerste fase zijn we om tafel gegaan voor een concept ontwerp van de site. Hierbij ligt de focus op de functies van de website en de gebruiksvriendelijkheid ervan. Vanaf dag 1 is onze partner in crime Vorm2 betrokken bij JLG Real Estate. Het makelaarskantoor heeft een duidelijke identiteit en een herkenbare huisstijl. Aan Vorm2 de taak om deze onder de loep te nemen en waar nodig te voorzien van een frisse blik. Vorm2 is erin geslaagd om de identiteit van JLG Real Estate te vertalen naar toffe designs die de bouwstenen van de nieuwe website hebben gevormd. 

Waarom een nieuwe website?

Wij zijn van mening dat een converterende website valt of staat met de techniek. JLG Real Estate was het eens met onze overtuiging dat hun website geen belemmering mocht zijn voor online marketing werkzaamheden. Ook service bieden vinden ze belangrijk, dit uit zich hier in een gebruiksvriendelijke website. 

Filteren op wijk

Amsterdam is een grote stad, waar elke wijk zijn eigen cultuur en kenmerken heeft. We bieden de bezoeker niet alleen handige info over een wijk, maar tonen ook direct het beschikbare aanbod huur-of koopwoningen in die wijk.

Zit er geen geschikt aanbod tussen? Dan kan de bezoeker eenvoudig zijn wensen achterlaten en houden we hem of haar op de hoogte van nieuw aanbod, passend bij de wensen. 

style="width:

SEO vriendelijke plugin

De oude website van JLG Real Estate bevatte een maatwerk koppeling met hun CRM systeem (Realworks). Deze koppeling moest er natuurlijk weer komen, dit keer in de vorm van onze WordPress Makelaar plugin geschikt voor Realworks. 

Omdat alle objecten op je website staan, wordt je site beter geïndexeerd door zoekmachines. In combinatie met onze plugin zorgen we ervoor dat de metatags van alle woningen automatisch geoptimaliseerd worden. 

Makelaar plugin geschikt voor Realworks

De WordPress makelaar plugin geschikt voor Realworks

Op zoek naar een soortgelijke oplossing?

Meer weten over de mogelijkheden voor makelaars? Neem gauw contact met ons op, we denken graag met je mee en koppelen WordPress websites met nagenoeg ieder CRM pakket voor makelaars.

style="width: