WordPress Lease Platform

InLeaseAuto's Financial Lease platform

WordPress

De site draait volledig op onze Autobedrijf & Voertuigen plugin en is in onze ogen hét voorbeeld om te laten zien waartoe de plugin in staat is.

Ontwerp

De layout is wederom verzorgd door de heren van Vorm2 Reclamemakers. Op basis van Mobile First hebben we gezorgd voor een optimale gebruikerservaring als men op mobiel de website bezoekt. Deze is vervolgens opgerekt naar tablet- en desktop schermen. Je vindt alle belangrijke informatie dan ook in één oogopslag terug.

Dit is overigens niet alles. De heren van Vorm2 hebben namelijk geheel InLease Auto's in een nieuw jasje gestoken. Zowel het logo, kleurstelling en gebruik van lettertypes is onder handen genomen. Zo beschikken de heren over een compleet nieuwe huisstijl.

Techniek

De plugin handelt een aanbod van circa 15.000 voertuigen af, geleverd door meer dan 150 autobedrijven. Dit alles gebeurt realtime. Verder beschikt de site over een maatwerk calculator, om de bezoeker direct inzicht te geven in eventuele financial lease mogelijkheden.

Ook is er voor de autobedrijven een iFrame beschikbaar om het aanbod - inclusief calculator - weer te geven op hun website. Alle aanvragen, zowel via de site als via de dealers - komen direct bij InLease in hun CRM terecht.

De iFrames zijn vervolgens voor / door autobedrijven aan te passen qua kleurstelling, om zo aansluiting te vinden bij hun eigen huisstijl.

Puntjes op de I

Om de puntjes op de i te zetten hebben we ook koppelingen verzorgd met de Feedback Company en de Kamer van Koophandel. Hierdoor worden reviews van klanten automatisch ingeladen op de website, zonder dat hiervoor een lelijke widget gebruikt hoeft te worden =)) en hoeven bedrijven niet al hun bedrijfs- en adresgegevens in te voeren. Een KvK nummer is voldoende.

Dik

Al met al - vinden wij in ieder geval - is de website dik, dikker dikst! Een hele toffe case in samenwerking met de heren van InLease en Vorm2. Het platform staat als een huis.

Heb je ook interesse in een dergelijke oplossing en wil je online knallen? Tof! Je kunt ons bereiken op info@tussendoor.nl, via de onderstaande contactbutton of doe een belletje naar 058 711 09 16