Google My Business

GMB Reviews voor WordPress & WooCommerce Reviews op jouw WordPress website

Bereken jouw prijs

99

Per jaar. Wordt automatisch verlengd

Hoeveel reviews krijg jij per maand?

tot 100 reviews per maand

toon review score in Google zoekresultaten

maak eigen widgets met vrijheid in opmaak

Bestel Plugin

Werking van de plugin.

Over de Google My Business Reviews plugin

GMB - Google My Business - Reviews zijn reviews die jij als bedrijf ontvangt op Google. Hoewel er allerlei diensten zijn die reviews voor je beheren, kan dit ook eenvoudig en gratis vanuit Google. Met onze GMB Reviews plugin maken we het beheren van deze reviews óók nog eens eenvoudig.

Het enige dat je hoeft te doen is de eenvoudige installatie wizzard doorlopen en jouw reviews worden daarna automatisch gesynchroniseerd. Je ontvangt vanaf dat moment notificaties van nieuwe beoordelingen, kunt hier snel en adequaat op reageren en je kunt via onze ingebouwde widgets de reviews en algemene score eenvoudig weergeven.

Als kers op de taart worden de reviews ook nog eens weergegeven in de zoekresultaten op Google, wat de click through rate ten goede komt.

Meer reviews

De WooCommerce integratie van onze Google Reviews plugin zorgt er voor dat je klanten eenvoudiger kunt vragen om een beoordeling

Je kunt handmatig een klant selecteren en uitnodigen, maar je kunt ook automatisch, na elke bestelling, een review verzoek verzenden.

Widgets

Geef jouw reviews eenvoudig weer binnen je website of webwinkel. 

De Google My Business reviews kun je eenvoudig plaatsen via de WordPress widgets. Daarbij kun je de widget volledig naar wens opmaken en stijlen.

Reageer

Je kunt GMB Reviews eenvoudig beheren binnen WordPress. 

Je wordt op de hoogte gebracht als er een nieuwe review is en om het helemaal makkelijk te maken kun je eenvoudig vanuit het WordPress beheer reageren op reviews die je hebt ontvangen. 

Notificaties

Je blijft volledig op de hoogte van (nieuwe) reviews, door de notificaties die je ontvangt als er nieuwe reviews zijn geplaatst. 

Interacties op reviews zijn enorm belangrijk. Op deze manier mis je er nooit meer 1.

Alle features

Officiele Google Reviews

Synchronseer officiele Google Reviews naar je website en toon deze in de Google zoekresultaten. Via de widget configurator pas je de stijl eenvoudig aan.

WooCommerce integratie

Gebruik je ook WooCommerce? Perfect. Je kunt je klanten namelijk uitnodigen via een ingebouwde mail functie. Zo kunnen zij eenvoudig een beoordeling achterlaten.

WordPress Menu Beheer

Eenvoudig beheer

Het beheer van de plugin is eenvoudig, maar enorm uitgebreid. Je ontvangt notificaties bij nieuwe reviews, kunt vanuit de plugin reageren en alle stijl elementen zijn volledig naar wens aan te passen.

Meer reviews verzamelen

Via de Thema-API van de WordPress makelaar plugin kun je alle gewenste data ophalen bij objecten. Je hebt keuze in vrijwel alle gewenste thema’s, omdat je zelf kunt bepalen welke data je wilt weergeven.

WooCommerce klanten uitnodigen?

Je gebruikt WooCommerce en zou dolgraag klanten uitnodigen nadat ze eenbestelling hebben geplaatst? Je wilt geen torenhoge bedragen betalen voor diensten die dat mogelijk maken? Dan is onze GMB Reviews plugin onmisbaar. Je kunt nu in een handomdraai klanten uitnodigen om een Google Review achter te laten.

\

Past het wel in mijn thema?

Ja. Google Reviews passen in ieder thema. Helemaal met onze ingebouwde stijl opties. Zo kun je vrijwel alles zelf bepalen. Of je elementen wel of niet weer wilt geven, welke kleur je wilt dat gebruikt wordt, je kunt het zo gek niet bedenken

Gebruik je liever standaard widgets? Ook dan hebben we een oplossing voor je

Standaard widgets

Je kunt namelijk ook gebruik maken van onze standaard widgets. Met en zonder sterren, groot en klein. De meest voor de hand liggende opties zijn hierin meegenomen. Zo kun je zelf aanvinken welke optie je het mooist vindt en die widget zelf plaatsen op je website. Werk je trouwens liever met shortcodes? Ook dat is geen probleem.

Updaten en activeren zoals je gewend bent

De Google My Business Reviews plugin werkt zoals je van andere plugins gewerkt bent. Het installeren en activeren werkt gewoon vanuit de WordPress admin. Ook updates worden op deze manier doorgevoerd en kun je gewoon vanuit je WordPress beheer doorvoeren.

WordPress

Direct bestellen of meer informatie opvragen?

Vragen? Tips? Of ondersteuning nodig? Tijdens of na de installatie van de plugin staan wij voor je klaar. Zowel telefonisch als per e-mail! Hier vind je onze contactgegevens.