A&V Autobedrijf & Voertuigen plugin

Importeer alleen luxe auto's op jouw website

Leestijd: 1 minuten (292 woorden)
profile image

Rick de Jong

Strategie

30 december 2016 07:07

Segment voertuigen kiezen

Alleen luxe voertuigen tonen

Ben je een autobedrijf (of beheer je de website van een autobedrijf) waarop alleen luxe en dure auto's mogen worden weergegeven? Dan kun je de plugin automatisch jouw werk laten doen.

Stel eisen aan jouw import

De Autobedrijf & Voertuigen plugin beschikt namelijk over de mogelijkheid om een segment aan te maken voor het importeren van voertuigen. Stel je wil alleen een voertuig tonen dat duurder is dan 100.000,-, dan is daar een functie voor.

Op die manier weet je dat auto's die niet aan dat bedrag voldoen, niet worden verwerkt. Dit kan ook met bijvoorbeeld kleur, merk of een ander kenmerk.

Functie

Voor het toevoegen van deze eis kun je onderstaande functie gebruiken. Je kunt deze natuurlijk aanpassen qua bedrag, maar ook versleutelen zodat alleen specifieke merken worden ingeladen. De creatieve bal ligt wat dat aan gaat bij jou.

Voertuig::filter('updater.skip', function($skip, $voertuig)
{
return $voertuig->prijs->value() < 100000;
});

Wil je bijvoorbeeld alleen een specifiek merk inladen? Pas dan de functie aan (prijs ? merk) met het betreffende merk dat je wel of juist niet in wilt laden.

That's it

Klaar! Je hebt nu een segment aangemaakt voor het inladen van voertuigen en voertuigen onder de 100.000,- worden nu niet ingeladen.

Wil je meer filters of segmenten? Kom je er niet uit? Laat het ons weten. Je kunt ons mailen op info@tussendoor.nl. We helpen je graag.