WordPress Makelaars plugin geschikt voor Pyber

De Pyber WordPress plugin is de must-have oplossing voor WordPress website-eigenaren die gebruik maken van het Pyber CRM pakket

info@tussendoor.nl

Of bel ons op 058 711 0916

Pyber is een relatief nieuwe speler in de markt voor makelaars CRM pakketten. Tussendoor en Pyber hebben de handen ineen geslagen, om ook voor het Pyber makelaar CRM een WordPress koppeling aan te bieden. De makelaar plugin, geschikt voor Pyber, gebruikt dezelfde "engine" als de andere makelaar-WordPress plugins. Woningen worden automatisch geplaatst op de WordPress website. Ideaal voor vergaande zoekmachine optimalisatie (SEO) en een unieke uitstraling in de eigen huisstijl.


Download informatie PDF

Wonen

De Pyber plugin voor WordPress synchroniseert woningen die ingevoerd worden in het Pyber CRM automatisch met WordPress. Op dze manier heb je altijd het actuele aanbod woningen met alle bijbehorende specificaties op jouw WordPress website.

BOG

De Pyber plugin voor WordPress ondersteunt ook BOG (bedrijfs onroerend goed). Op deze manier worden bedrijfs objecten, net als woningen, volledig automatisch tussen Pyber en WordPress gesynchroniseerd. Hierbij worden alle specificaties meegenomen.

Makelaars die gebruik maken van Pyber, kunnen niet zonder de Pyber WordPress plugin

Voor makelaars & makelaarskantoren wordt het presenteren via internet steeds belangrijker. De Pyber plugin voor WordPress haalt alle handmatige handelingen bij de makelaar weg. De Pyber plugin voor WordPress zorgt ervoor dat alle data rondom woningen en bedrijfspanden automatisch op de WordPress website terecht komen. Zonder fouten.

Doordat de synchronisatie autoamtisch verloopt, houd je kostbare tijd over. Tel daar de unieke uitstraling en onbeperkte SEO mogelijkheden bij op en je hebt een onmisbare oplossing voor makelaars anno 2022.

  • Uitmuntende SEO mogelijkheden
  • Volledig automatische werking.
  • Eigen unieke uitstraling
  • Werkt op mobiel, tablet en desktop.
  • Inbouwservice mogelijk.

Thema API

Makelaars zien steeds meer de voordelen van een goede presentatie op internet. Je onderscheiden van je concullega's worden dan ook steeds belangrijker. Zowel voor verkoop als het verkrijgen van aanbod. Door gebruik te maken van de WordPress plugin die geschikt is voor Pyber, heb je deze mogelijkheid. Via de Thema API kun je een unieke uitstraling creëren en toch gebruik blijven maken van de volledig automatische werking.

Pyber XML

De WordPress plugin die geschikt is voor Pyber werkt op basis van de XML feed van Pyber. Hierdoor beschik je automatisch over alle data welke dagelijks wordt ververst. Je hebt daarbij zelf vrijheid in welke acties worden ondernomen bij wijzigingen. Worden woningen die verkocht zijn verwijderd, of blijven deze nog een periode staan? It's up to you.

Maps weergave

De Pyber plugin voor WordPress beschikt over de nieuwste Google Maps API. Op deze manier kun je aanbod weergeven per provincie, stad of wijk. Je kunt ook relevant aanbod tonen op loopafstand. Wil je liever andere map oplossingen zoals Mapbox? Geen probleem. Ook hierin heb je vrijheid!

Impressie WordPress Pyber plugin

Documentatie, whitepaper & inbouwservice!

Twijfel je of de Pyber WordPress plugin wel is wat je zoekt? Benieuwd naar alle mogelijkheden? Download dan onze whitepapier met álle specificaties, voorbeelden en een demo. Hierin vind je ook direct een klein deel van de uitgebreide handleiding die wordt geleverd bij aanschaf van de plugin.

Ben je niet thuis in het bouwen van sites, maar wil je wel de voordelen van onze plugin? Of ben je wel thuis in het bouwen van sites, maar wil je toch het inbouwen van de plugin uitbesteden? Dat kan. Tussendoor biedt een inbouwservice op de Pyber WordPress plugin!

Pyber & WordPress = Zoekmachine vriendelijk

Zoekmachine optimalisatie. Je kunt niet zonder. Doordat de Pyber plugin alle data ophaalt en opslaat in WordPress, geniet je van alle SEO mogelijkheden die WordPress te bieden heeft.

De Pyber plugin voor WordPress zorgt voor actueel en correct aanbod. Door gebruik te maken van microdata kun je bezoekers al op de resultaatpagina van Google meer informatie laten zien. De mogelijkheden qua SEO zijn met de Pyber plugin voor WordPress oneindig.

Pyber XML laadt automatisch het juiste aanbod in!

Als makelaar wil je je bezig houden met wat belangrijk is voor jou. Woningen en BOG objecten. De WordPress plugin voor Pyber ontzorgt dan ook op gebied van data synchronisatie. De plugin zorgt ervoor dat alle data - woningen en BOG - automatisch worden opgeslagen in WordPress, zodat jouw bezoekers altijd actuele en accurate informatie zien.

WordPress' Custom post type

WordPress is onder andere immens populair door haar gebruikersgemak. Dit gemak hebben we dan ook behouden in onze WordPress plugin voor Pyber. Door gebruik te maken van WordPress' custom post type, blijft alles werken zoals je gewend bent.

Nieuwe functies? De plugin is altijd up-to-date!

Ontwikkelingen op gebied van internet gaan razendsnel. Zo worden systemen als WordPress en Pyber bijna wekelijks voorzien van nieuwe features, beveiligingsupdates, etc. Zo ook de WordPress plugin voor Pyber. De updates van de WordPress plugin voor Pyber verlopen via WordPress' update systeem, zodat dit werkt als iedere andere plugin.

Je kunt op deze manier eenvoudig vanuit het plugin overzicht óf vanuit de plugin instellingen, de plugin updaten. Dit gebeurt vervolgens geheel automatisch. Wel zo makkelijk.

Zoeken naar objecten? Er is altijd resultaat!

Onze makelaar plugins staan bekend om de krachtige techniek. Hiermee zorgen we voor unieke prestaties, ook op gebied van het zoeken naar woningen of BOG objecten.

Je bent vrij om zelf zoekformulieren op te bouwen waarbij je aan kunt geven waar men op kan filteren. Stad, adres, wijk? Type woning? Aantal kamers of slaapkamers? Als je het kunt bedenken, kun je er op filteren.

zoekformulieren kunnen daarbij gebruik maken van het automatisch invullen. Typt een bezoeker twee of drie karakters, dan komen mogelijke zoekopties naar voren. Ideaal voor de bezoeker en gegarandeerd resultaat. Worden woningen binnen de zoekopdrachten verkocht? Geen man overboord. De plugin zorgt er dan automatisch voor dat die resultaten (tijdelijk) niet naar voren komen in zowel het zoekfilter als de resultaten. Zo hoef je nergens over in te zitten.

WordPress Pyber uitleg video

Meer informatie? Direct bestellen?

Ondersteuning nodig? Wij staan voor je klaar!

Meer informatie over deze plugin?

Hier kan een korte tekst komen te staan.