Wordpress

WordPress specialist

We gaan geen uitdaging uit de weg. Websites, webshops, plugin ontwikkeling, maatwerk, marketing: niets is ons te gek en we gaan graag voor je aan de slag.

WordPress bouwer

Op zoek naar een WordPress specialist voor een nieuwe website, de ontwikkeling van een maatwerk plugin of voor online marketing? Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij onze weg binnen WordPress en krijgen we energie van het werken aan nieuwe WordPress oplossingen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op WordPress gebied?

We helpen je graag

Een greep uit onze WordPress oplossingen

WordPress website

De oplossing die bij jouw past. Gebruik maken van onze hybride oplossing? Of toch volledig maatwerk? Wij gaan voor de oplossing die bij jou past

Lees meer

Ecommerce WordPress

Je eerste webwinkel? Of aan de hand van A/B tests je webwinkel optimaliseren? Een configurator of meertalig verkopen?

Lees meer

WordPress plugin development

Gebruik maken van onze plugins of een eigen plugin ontwikkelen? Een bestaande plugin uitbreiden? Wij kunnen het.

Lees meer

WordPress onderhoud

Onderhoud en backups. Wij bieden onderhoud dat bij de omvang van je website of webwinkel past.

Lees meer

Bekijk hier ons werk

WordPress webhosting

Snelheid van je website is steeds belangrijker. Een optimale hosting omgeving is daarvoor essentieel. Wij leveren uitsluitend WordPress oplossingen en kunnen daardoor jouw WordPress hosting optimaliseren voor het gebruik van WordPress. Neem contact met ons op om jouw WordPress Hosting oplossing te ontdekken.

WordPress maatwerk

Uitdagingen. Daar worden we blij van. Maak het ons moeilijk en we kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan. Maatwerk oplossingen in de vorm van nieuwe plugins, uitbreidingen op bestaande plugins of oplossingen in webwinkels zoals configurators voor producten. We gaan niks uit de weg.

WordPress training

Je hebt een WordPress site, maar kent nét niet de fijne kneepjes om 'm optimaal te beheren. Of en je helemaal nieuw in het WordPress avontuur gestapt? We bieden WordPress trainingen op maat. Geen kant en klaar pakket, maar een training die gericht is op jou. WordPress training kan al vanaf één individu tot middelgrote groepen.

WordPress SEO

Op zoek naar een partner die je helpt om beter zichtbaar te worden binnen de zoekmachines? Samen bekijken we hoe we jouw organische zichtbaarheid kunnen verbeteren en hoe jouw website meer relevant verkeer vanuit zoekmachines kan gaan genereren met behulp van SEO optimalisatie.

WooCommerce specialist

Producten verkopen via jouw online winkel? Ook voor een WordPress WooCommerce webshop kun je bij ons terecht. WordPress vormt een heel goed fundament voor e-commerce strategieën. Een WooCommerce webshop is eenvoudig te onderhouden en biedt tal van opties.

Veelgestelde vragen over WordPress

Is WordPress gratis?
Ik ben niet helemaal bekend met WordPress
Wat is webhosting?
Wat is een VPS?

Op zoek naar een WordPress specialist?

Ben je op zoek naar een WordPress specialist voor jouw website of webshop? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken.

Contact opnemen
Processing ...

Reviews

(5 / 5)

De Regenboog Academy, 12 April 2023

Fijn bedrijf en snel in service! Voor de plugin WeFact-Woocommerce die wij van Tussendoor gebruiken zijn onze vragen goed, snel en adequaat opgelost.

Studio Kimo, 27 May 2022

Dit bedrijf begrijpt wat je nodig hebt, en komt zijn afspraken na.

QuickOnline B.V., 30 November 2020

Snelle en goede service.

Web Affinity, 14 September 2020

Uitmuntend