WordPress webwinkels

WordPress webwinkels. Beheer eenvoudig je producten, bestellingen, kortingen en laat jouw klanten afrekenen via bijvoorbeeld iDeal, creditcard en PayPal

Heb je een webwinkel, maar loop je tegen beperkingen aan? Wil je een webwinkel starten, maar niet te technisch? Dan is WordPress in combinatie met WooCommerce dé oplossing. WordPress en WooCommerce is een gouden combinatie, eenvoudig in gebruik en onbeperkt qua mogelijkheden en koppelingen. In WooCommerce beheer je je producten, klanten, bestellingen, korting-coupons en alles wat bij jouw online verkopen komt kijken.

Heb jij interesse in een webwinkel? Bekijk dan onderstaande screenshots voor een kleine impressie van de beheerzijde van WooCommerce.

Interesse in een WordPress website?

WooCommerce in een notendop

Waarom kiezen voor WooCommerce en niet voor Magento of een ander webwinkel systeem? Daar zijn tientallen redenen voor!

Onbeperkte mogelijkheden

WooComerce functioneert op basis van WordPress en haar community. Dit heeft als voordeel dat er honderden, zo niet duizenden, modules beschikbaar zijn voor betalingen (iDeal, Bitcoin, Creditcard, etc) en verzendingen (DHL, UPS, PostNL, etc) en gebruikersbeheer, kortingen en nog veel meer.

Open source

WooCommerce is evenals WordPress een open-source oplossing en dat betekent dat het een gratis webwinkel-systeem is. Je loopt dus niet tegen hoge licentiekosten aan en je bent zeker van continue doorontwikkeling van jouw online winkel!

Website realisatie voordelig(er)

Doordat er wereldwijd zoveel mensen werken aan het systeem en specifieke kleine modules, zijn modules vaak gratis voorhanden. Hierdoor is de ontwikkeling van een WooCommerce webwinkel vele malen goedkoper dan een ander systeem.

Eenvoudig in beheer

Als webwinkelier wil je niet bezig zijn met het leren van een webwinkel-systeem, maar juist bezig zijn met het vullen en optimaliseren van jouw webwinkel. WooCommerce is - mede door WordPress - eenvoudig in gebruik en werkt erg intuitieef. Ideaal voor de webwinkelier die zijn focus graag houdt op het verkopen van zijn of haar producten.

Features

Onbeperkt aantal producten

Zowel fysieke als digitale -downloadbare- producten

Terugkerende facturatie mogelijk voor abonnementen

Geen licentiekosten(!) - Open source

Erg eenvoudig in beheer

Werkt wereldwijd met vrijwel alle betaalmogelijkheden

Koppelingen met leveranciers zoals PostNL, DHL, UPS, etc

Geschikt voor smartphones en apps voor beheerders (bestelling notificaties)

Beschikt over een klanten-dashboard voor inzicht in order en status

Wil jij een WordPress webwinkel?

Heb jij interesse in een WordPress webwinkel? Wij helpen en informeren je natuurlijk graag. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

058 711 09 16 info@tussendoor.nl

Heb jij al een webwinkel?

Heb jij al een webwinkel en ben jij benieuwd of Tussendoor jou ergens bij kan helpen? Onderhoud, aanpassingen, plugins of andere WordPress gerelateerde vragen? Laat het ons gerust weten, we helpen je graag.

058 711 09 16 info@tussendoor.nl